Hirdetés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkész
tag
Én nemigazán látok benne újdonságot, kb 3 éve vettem bluetoothos Logitech headsettet, és ha jóltudom akkor ez a techonlógia is a 2,4GHz-et használja
[link]
Amúgy én is a számítógéphez használtam, pontosabban skype-hoz és a messengerhez.
Az ember vesz egy buletooth adaptert, majd felteszi a bluesoleil nevü progit, ami többek között telepít egy plus hangkártyát is a gépre, a csevegő progiknál pedig már csak ezt a hangkártyát kell beállítani audióeszközként és már lehet is beszélgetni vezeték nélkül. Én volt, hogy közben a szobám alatt lévő konyhában a hütőben kotorásztam. Sajna a cucc kb 2 év használat után megpusztult, nem lehetett feltölteni többet. Amúgy néha kicsit nyűg is volt, mivel használat elött csatlakotatni kellett, vagyis headsetten a gombot nyomni amíg nem villog a led, bulesoleillel kerestetni, ha megtalálta akkor összakapcsolni, és csak utána lehetett használni. Szóval a megcsörrent a skype, akkor még kellett pár perc mire lehetett használni.
-
Grobber
csendes tag
hűha, Kordagyuri wannabe-k előnyben
-
sNORh
addikt
Majd lehet mire fogni a plébeket.. ŐŐ Késik a Lodzsitek Vezetéknélküli...
-
Devid_81
félisten
Azt hittem ez már rég ki van találva.
A 9m elég lakáson belül, de azért kicsit nem ártana még erősebb. -
Puma K
nagyúr
Yo! Bebaszcsizva lehet majd karaokizni a gépelött
-
Godefroy
senior tag
Az a baj ezekkel a "vezeték nélküli" dolgokkal, hogy a tápellátás vezetéken jön, így a kötöttség maradt.
Emlékszem amikor megvettem életem első és utolsó vezeték nélküli egerét a Logitectől, hogy csökkentsem a kigyózó madzagok számát az asztalon, erre az egy egér vezetékből 2 lett belőle, mivel egy kellett a tápnak, a másik az adatot továbbította a PS/2 port felé. Igaz az egér vezeték nélkül működött
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest