Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkész
tag
Én nemigazán látok benne újdonságot, kb 3 éve vettem bluetoothos Logitech headsettet, és ha jóltudom akkor ez a techonlógia is a 2,4GHz-et használja
[link]
Amúgy én is a számítógéphez használtam, pontosabban skype-hoz és a messengerhez.
Az ember vesz egy buletooth adaptert, majd felteszi a bluesoleil nevü progit, ami többek között telepít egy plus hangkártyát is a gépre, a csevegő progiknál pedig már csak ezt a hangkártyát kell beállítani audióeszközként és már lehet is beszélgetni vezeték nélkül. Én volt, hogy közben a szobám alatt lévő konyhában a hütőben kotorásztam. Sajna a cucc kb 2 év használat után megpusztult, nem lehetett feltölteni többet. Amúgy néha kicsit nyűg is volt, mivel használat elött csatlakotatni kellett, vagyis headsetten a gombot nyomni amíg nem villog a led, bulesoleillel kerestetni, ha megtalálta akkor összakapcsolni, és csak utána lehetett használni. Szóval a megcsörrent a skype, akkor még kellett pár perc mire lehetett használni.
-
Grobber
csendes tag
hűha, Kordagyuri wannabe-k előnyben
-
sNORh
addikt
Majd lehet mire fogni a plébeket.. ŐŐ Késik a Lodzsitek Vezetéknélküli...
-
Devid_81
félisten
Azt hittem ez már rég ki van találva.
A 9m elég lakáson belül, de azért kicsit nem ártana még erősebb. -
Puma K
nagyúr
Yo! Bebaszcsizva lehet majd karaokizni a gépelött
-
Godefroy
senior tag
Az a baj ezekkel a "vezeték nélküli" dolgokkal, hogy a tápellátás vezetéken jön, így a kötöttség maradt.
Emlékszem amikor megvettem életem első és utolsó vezeték nélküli egerét a Logitectől, hogy csökkentsem a kigyózó madzagok számát az asztalon, erre az egy egér vezetékből 2 lett belőle, mivel egy kellett a tápnak, a másik az adatot továbbította a PS/2 port felé. Igaz az egér vezeték nélkül működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 2 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest