Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz detroitrw #2850 üzenetére
Nekem épp szerdán jött meg a Samsung 64GB-os EVO+-os kártyám, az istennek sem tudom beüzemelni, örökké "damaged SD card"-ot ír. Ilyet.
16GB-ossal simán megy, flottul fel is ismeri. Igen, particionált, igen, fat32-re van formázva, és így nem megy.
Valakinek, valami ötlet?
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
válasz Wallenberg #747 üzenetére
Azmegminek? Az eddigi 3 okostelefonomhoz adott kézikönyv cuzammen ment "gyújtósnak" fóliástól együtt. Nem tudom elképzelni, ahogy valaki androidot tanul kezelni kézikönyvből... xD
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
Én kb. 1 éve vettem meg a vodafone smart prime telefonomat, igazából nincs vele bajom ,de az 1 GB RAM kicsit kevéske már. Nem tudok dűlőre jutni, és megnyomni a fizetés gombot nyugodt lelkiismerettel, mert a mostani is nagyon jól működik, de hát ez a Thor 2x erősebb. Megannyi indokot tudnék felhozni a Thor mellett, az árát is figyelembe véve.
Hosszútávon gondolkodva meg talán ez a Thor sem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, mert hamár új telefont vennék, veszek hozzá valami VR (sapkát..?) eszközt, de ahhoz meg ez a felbontás kevés LEHET, de igazából nem tudom.
Egyelőre várok, nem tudom meddig....
-
fabicska
tag
válasz Lotusomega #695 üzenetére
Jó, azért a gyártó hivatalos csatornáján neeem, nem szokott lenni reklám, áááh. Főleg kínában...
(#694) Wallenberg Már raktáron
[ Szerkesztve ]
-
fabicska
tag
"Display: 5.5 inch FHD panel"
Az nagyon sok ember számára már használhatatlanul nagy, csak szerencsétlenkedni kell vele. Bármilyen szövegbevitel után (ami alul van), menü, vagy az állapotsor kezelése kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest