Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
1. 10% fizetés bőven az a kategória, amin már érdemes rugózni.
(kb. mintha azt mondanák, hogy 2-3 évig semmi fizuemelés, míg a többieknek meg van. Ja, és utána egész életed során annyival kevesebbet fogsz már kapni. Minden hónapban)
Azért ez egy átlagfizut tekintve is havi 20ezer forint, ami tudom, téged nem vág földhöz, de amikor minden hónapban ennyivel kevesebb marad a kasszában, az már elég sok.
Mondjuk évente 1 all-inkluzív nyaralás valahol a világ még szebbik felén, vagy egy életbiztosítás, ami akár a biztos nyugdíjadat jelenti.
És itt most csak "szaros" 20ezerről beszélünk.2. Nem rinyálás. Hanem egyszerűen harc a megkülönböztetés ellen. Hogy UGYANAZÉRT a munkáért miért kap egy nő kevesebbet. CSak mert nő. Nem azért, mert szarabbul végzi a munkáját, hanem mert nőnek született.
Nyilván van rengeteg eset, amikorr a munkáltató szemét, és sokszor a mi szemünkben alkalmatlanok (vagy tényleg azok) viszik haza a nagy lét, miközben mi végezzük a piszkos melót (akár helyettük is), de ez a női 10%-os eltérés ez viszonylag általános.
(mondjuk nálunk, ha már MS, nem tudom mennyire jellemző ez, de én nem tapasztaltam. Már amit ismerek, nem nagyon szeretik, ha a fizuról társalguk. Talán pont a különbözőségek kiderülése miatt)3. A nyugdíjasok kedvezménye tök más téma. Ők azért évtizedek alatt kiérdemelték, ill. ez egy szociális juttatás nekik.
Diákként gondolom nem verted a tamtamot, hogy Te teljesárúval akarsz utazni. De mindegy is összekötni, teljesen más téma.(#35) Egon: Mondjuk ez tök érthető,ha a munkáltató racionális indokait vesszük. De érezzük, hogy ez nagyon nem igazságos.
Hiszen minket is nők szültek, a mi gyerekeinket is nők szülik, nők nevelik fel, egyszerűen nem fair velük szemben ez a mentalitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest