Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nem tetszik ez a mod, nekem túl van csicsázva. Az a fa óra meg szimplán bűn ronda, ennyiért meg főleg.
-
KapusiJ
tag
Ez a mod elég betegre sikeredett!
-
Szatyor95
senior tag
Az a ház... Így üres gyomorra elkapott a hányinger.
-
depmod
aktív tag
Ez a házmod elég érdekes.
Az ötlet eredeti, a kéz még autentikussá is teszi.
Viszont a kivitelezés minősége elég hullámzó, ahogy közelebbről néztem. A reklámhadjárat meg az oldalán, na igen, valahogyan kirí a mod témájának alapját tekintve.Sajnálom, nekem összességében nem tetszik, de milyen szerencse, hogy különbözőek vagyunk, mert ebből is el lehet lesni jó fogásokat.
Egy biztos, mindenképpen elismerés illeti az építőt
-
.mf
veterán
Hát ez a mod... Ha az elején a plexi még opálosabb lenne, épp csak felsejlene mögötte a kéz, sokkal jobb lenne a hatás. Továbbá a másik oldal egy ordenáré nagy igénytelenül össze-vissza hányt hirdető-felület. Erre én biztos nem adtam volna első helyet.
A talpbetét egész jó ötleteket vonultat fel -- a sok fitnesz-buzulás hidegen hagy, de a belé épített rezgéses visszajelzés például ötletes.
A telefon-projektort kétlem, hogy értékelhetően tudna működni. Ehhez elég nagy fényerőre lenne szükség. Az írásvetítőkben nem ok nélkül vannak akár 400 W-os izzók. Ezzel még ha éjszakai koromsötétet is sikerül csinálni, akkor is elég halovány lehet egy kis telefon háttérfénye szétoszlatva egy falon.
-
foka
aktív tag
Az a víztartály a FrozenQ Liquid Fusion, nekem a vörös van meg belőle, ha valakinek el akarom magyarázni milyen (aki nem tud ilyenekről hogy pl vízhűtéses számítógép) elég annyit mondani, hogy a Resident Evil első részéből a T-vírus tartálya, és rögtön vágja miről van szó
-
BlackPriest
őstag
az a kéz bitang lett, ezt el kell ismerni. szinte szeretnék egyet az asztalomra, még egy egéren is pihenhetne, halálig játszott a tulajdonosa
mod: viszont a munkanaplót így ömleszteni, nem tudtam végig nézni, a chrome megunta...
-
waithEard
őstag
Nem is csodálom, hogy Brazíliában jelenleg ilyen a hangulat...
amúgy meg szimplán gusztustalan.
-
Baryka007
addikt
Én a cikk olvasása közben azon morfondíroztam... hogy vajon lehet-e közhálóra ilyet kitenni korhatár megjelenítése nélkül
-
hyperman25
tag
A kartonprojektor nagyon király!
-
KYZRR
őstag
Hirtelen nem tudom eldonteni, hogy a mod nagyon szep, vagy nagyon csunya.
Ha azt mondanam, hogy tetszik, akkor hazudnek magamnak, viszont azt sem mondom, hogy siralmas.Mindenesetre, ver es kez nelkul, es egy fegyvermetal szurke + kiralykek festessel elfognadnam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A hét történéseit felölelő válogatás mellett egy Resident Evil témájú modot és új agyament termékeket mutatunk.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest