Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
eszterencs
üzenetére
így világos.

csak lett volna egy gondoloatom, amit már így le sem írtam. de akkor viszont igen:
tudom, hogy késő.
lehetett volna egy 3. kategória. egyéb, amibe belefér mindaz a mod, ami az első 2-be nem.
csak egy pl: valaki készít egy egeret. átalakított vasalóból.
(van még iylen öteltem...)
értelme van? nincs. modding? igen. érdekes, meghökkentő, kiállítható? igen... -
szab.tam
nagyúr
szerintem sokan azt hittük, hogy lesz bőven gép. nem azt, hogy korlátos, ezért lesz 5-5-nek hely.
(na persze, ahhoz sok jelentkező is kellene ugye.)emlékeimben él egy pár évvel ezelőtti kiállítás. ugyanígy a marczin volt.
alul valami konzolos bohócparédé ment, full hangerővel, felül meg volt néhány gép. azt hittem, lesz vagy 50 mod. ezért mentünk ki.
mit mondjak: kb. 15 perc után lefaroltunk, annyira gyér volt.
igaz, volt egy kis fekete, majdnem kocka. a 15-ből ott 10 perct töltöttem el. egy nagyon átgondolt, kis fogyasztású, már játékra is alkalmas, viszonylag halk gép.
az nagy hatással volt rám, ami a későbbi inspirációkat illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest