Veletech moddingverseny – megvan a pontos dátum!

Még tavaly decemberben kihirdettük, hogy a Veletech 2012 rendezvényen nagy sikert aratott modding kiállítás után idén tavasszal versenyt rendezünk a hazai moddereknek. Mára biztossá vált, hogy a az időpont április 28-a, vasárnap lesz, helyszínnek pedig a Millenárist választottuk.

Hirdetés

Mivel a hónap legvégére tolódott a moddingverseny, a nevezéseket a korábban meghirdetett március 15. helyett március végéig várjuk, a versenyen résztvevő modok listáját pedig április 8-án tesszük közzé. Akinek bármi kérdése van a Veletech moddingversennyel kapcsolatban, felteheti a fórumban, a részletes versenyszabályzat pedig alább olvasható.

Kategóriák:

  • Casemod – gyári, kereskedelmi forgalomba került számítógépház átalakítása, az eredeti ház vázának felhasználásával
  • Casecon – alapjaitól egyedileg épített számítógép, melyben legfeljebb részleteiben használható fel gyári számítógépház váza

Nevezés menete: személyes (fontos, hogy ne címlapos legyen!) bejegyzés készítése a modról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése a moddingverseny@prohardver.hu e-mail címre. A bejegyzésnek nem kell tartalmaznia az építés minden lépését, elég, ha az alapkoncepcióról és az átalakítás jelenlegi állapotáról tájékoztatást ad. Az újonan építettek mellett olyan modokat is szeretettel várunk melyek korábban készültek, esetleg hazai vagy külföldi versenyeken már részt vettek.

Nevezés lezárása: 2013. március 31.

Részvétel visszaigazolása: 2013. április 8.

A versenyre jelentkezett modok listája itt található.

Fontos: a nevező vállalja, hogy a Veletech Moddingversenyre saját maga oldja meg számítógépe szállítását, továbbá a helyszínen, a Veletech 2013 kiállítás alatt saját maga felel annak biztonságáért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés