Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Mister_X #233 üzenetére
nem. az jippa kartárs gépe volt.
rég óta vergődök, hogy szállíthatóvá kéne tenni a passzív gépemet, de szerintem legalább 50 kiló, és a bordázatnak vannak olyan részei, amik nem örülnének az oldalirányú erőhatásnak, gyorsulásnak. (pl, amikor az autó kanyarodik.)
én ezzel voltam kint:
képek
videó****
(#235) Švejk
naja... -
jFox
addikt
Sziasztok!
Nagyon jó volt a kiállítás. Nekem az Evolve és a Samsung standje tetszett nagyon. No meg a moddin kiállítás/verseny. Erre vonatkozóan volna egy ötletem: az eredmény hirdetésnél jó lett volna pár kép a nyertes mod-járól, ha már úgy is ott volt a projector.
Az overclock versenyt is látványosabbá tette volna a csapatok mögött/felett egy nagyobb kijelző, amin láhattuk volna az eredményeket. Aki közel állt az látta mit csinálnak a srácok, de aki távolabb az csak azt, hogy ott nyüzsög egy csomó ember.Mindent összevetve jó volt a rendezvény, szerintem jövőre is elmegyek, ha összejön rá a zsé.
-
Švejk
őstag
válasz
szab.tam #232 üzenetére
A szimulátor töketlenül volt szervezve. Beállsz valahova, aztán becsületen múlik ki tolakodik eléd. 30 perc várakozás után végre már én következtem volna, mikor 2 srác bejelentette, hogy előttem voltak. Fogok én itt vitatkozni, dehogy. Lehet, hogy előttem voltak tényleg, de lehet hogy csak tolakodtak. De mindegy mert akkor hagytam ott a francba az egészet
-
zaugheek
tag
Sziasztok,
késve bár, de én is kommentálnám az eseményt:
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt látni ennyi érdekességet egy helyen. Különösen jókat beszélgettem Fresli Jánossal (alias: Soccer - AvP Mod készítővel), és Prievara Zsolttal (Windows Phone alkalmazásfejlesztővel). Hihetetlenül sok tehetséges (elvetemült
) és kreatív ember volt jelen a rendezvényen, igazi koktél volt.
Sok lenyűgöző terméket csodálhattam meg, pl.: Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, hTc One, jó volt kérdezni és sok érdekes választ kapni. Hmm, mit hagytam ki? Ja a képeket, videókat, mert azokat készítettem, ha valakit érdekel:
Nagyszerű volt Veletech!
-
szab.tam
nagyúr
én csak egyet sajnálok. hogy a galérián voltam, kiállítóként. antitankolni is csak az elején és a végén rohantam le, tervezetten. büfében rögtön vettem egy kv-t, + 2 szendvicset: sonkásat de-re, (romlási idő kalkuláció), paprikás szalámi du 3-ra...
nagyon érdekelt volna a játék szimulátor, a mobil és játék retro, (45 éves vagyok...), és az s4 infók.
de nagy örömmel töltöttek el az értelmes kérdések, a sok látogató, a galérián lévő modderek jól nevelt, jól viselkedő gyerekei(!!! - nem mindenneapos dolog - ironikusan megjegyeztem 10-kor, hogy ok, de mi lesz 3-kor - és nagyon jól viselték...)
tökéletes, gördülékeny szervezés.
ez egy csodálatos nap volt!
köszönjük!***
(#216) engusz
jujjb+****
(#224) Mr.Csizmás
naja: te meg szopatod az embert.
1. félig süket vagyok.
2. azt sem tudtam, hol vagyok.
3. nem aludtam, mint a többiek sem.
4. sosem találkoztunk személyesen.
5: élvezted, hogy gondolkodom, hogy ki vagy te.... -
bostone
addikt
A kiállításon a Huawei Ascend Mate nagyon megfogott, bár eddig a note 2-vel szemezgettem (a note 3 megjelenéséről, pedig nem tudtak információval szolgálni a helyszínen). Honnan lehet megtudni, hogy itthon mikor jelentik be hivatalosan, esetleg szolgáltatóknál (T-Mobile)?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #224 üzenetére
hazudol fritzkatze
Bécsbe nem megyünk vagy kötelező Münchenig menni?
Bár az Alianz Arenat megnézném...
-
jacis
nagyúr
LG nem tudja valaki miért nem jött el?
-
engusz
veterán
Vicces volt a biztonsági őrök rádiós beszélgetése, kb. fél órával a nyitás előtt. Így hangzott:
- Figyeljetek már, van három név a listán..
- Igen..
- Kik ezek? Khell Bog.., Bodnár, meg valami Kindler
- Ja, megvan! -
-
darvinya
titán
TDK kütyük legjobban érezhető a valódi munka.
Régi stílus(kazettás magnó, stb. )ba öltözetett csúcs technika.Grat
-
ilyen_85
senior tag
válasz
ThorsHUN #183 üzenetére
ThorsHUN
10 óra 10- 15 körül már benn voltunk s kábé az első 10-ben benne voltunk az S4-et nyúzók között. De... nos igen... szaggatott, picit odatettem mellé a nexus4-et de felesleges volt, nexus nélkül is láthatóan laggzott, mikor picit mászkáltál a menübe s már betöltötte a memóriába utána jobb volt a helyzet, de ugyan úgy lassú volt, csak nem laggzott.
Viszont, ami szerintem ciki volt, hogy akármennyit is lapoztam a menüben, a modulokat (widgeteket) mikor néztem folyamat akadt és laggzott, ráadásul a bélyegképeket sem lehetett mindenhol látni a widgetről csak egy ilyen áttetsző valamit. A nexusos a launcher úgy volt beállítva, hogy az alkalmazásokból jobbra húzással lehett tovább menni a modulokhoz, nem kellett külön elindítani őket, folyamatos volt és azonnal történt minden.
Értem én hogy touchwiz meg minden, de ez szerintem nem megy egyszerűen a samsungos programozóknak, nem kéne ezt tovább erőltetni, tényleg egyetértek azokkal akik javasolták, hogy inkább csinálnának egy touchwiz skint az ismertebb custom launcherekhez és tuti nem akadna így mint most
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ilyen_85
senior tag
válasz
ilyen_85 #199 üzenetére
bocs lejárt a szerkesztési idő, mert dolgozom :S
ohh nee! hol volt kiállítva a meizu ? :S
Basszus azt nagyon megnyomkodtam volna :S
egyébként hatan mentünk, s mindenkit az s4 és a htc one érdekelt, nagyon rendes volt mindenki, nem volt semmi "nagy" rendezvény benyomása az egésznek, a már megszokott pökhendi, mindenttudó s miért akarod te azt látni attitűddel, mindenki segítőkész volt, s válaszolt amire tudott
Sajnos a Nokia standja eléggé ... meglepő
volt, de mindenesetre kicsit csalódottak voltunk, mikor kiderült hogy csak dummy a 920-as, azt még mindannyian megnyomkodtuk volna :S
A HTC standja kicsi volt, ezen nincs mit szépíteni szerintem, de ott mindenki nagyon rendes volt! Köszönjük ismét a wifi helyreállítását, mert bár csatlakozott rá a telefon, net nem volt így semmit nem tudtunk kipróbálni :S, de az egyik hostess hölgy előásta a felhasználónevet és a jelszót így lett net és mindent megnéztünk amit lehetett
A Samsung standja olyan szokásos volt
olyan Samsungos talán így is mondhatnám, nagy tágas, egy raklap termékkel, bár mikor odaértünk kapásból lemerült 2 note2 pedig 10 után pár perccel az első a Samsung standja volt amit megnéztünk
Az S4 nem rossz, nem váltanék a nexus4-ről, de nem rossz, kamerában mindenképp sokkal jobb, bár ahogy próbálgattuk csak ott volt élesebb és kevésbé zajosabb mint a nexus4 képe ahová zoomoltunk, most ez hülyén hangzik de nexus 4 képein egyformán volt "rossz" a tartalom, még az S4-nél a fókuszban volt jobb de a kép többi részén elég durván volt zajos és mosott...
A Huawei standja meglepően nagy volt, tetszett, a huawei ascend p2-t szerettük volna megnézni, de nem hozták el, pedig még a veletech app-ban is benn volt. Kár az még érdekes volt számomra.
A BB standja jó volt, de engem nem ragadott meg egyik készülék sem. Az én bajom tudom
A moddolt gépek nagyon jók voltak, nehezen választottam Jones Cosmos-a és a Pandorás gép között
Legközelebb is megyünk remek volt
Kár, hogy a tombolát már nem tudtuk kivárni :S
Talán majd jövőre
Tudja valaki milyen nyeremények voltak egyébként? Az információnál rákérdeztem, de sajnos nem tudta megmondani a hölgy :'(
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Folyamatosan frissülő beszámolónkban élőben közvetítjük a második alkalommal megrendezésre kerülő Veletech kiállításról.
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest