- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Lehet. Csak nem igazán értem, hogy miképp jön ez ide.
1. Érintett vagy? Nem (ahogy az adatlapod elnézem, még véletlenül se... ). Akkor miért zavar?
2. Esetleg én érintett vagyok? Nem.
3. A piaci részesedés szempontjából releváns, hogy miképp reagálnak a Titan-X tulajok (még ha akár rohannak a boltba Fury-ért)? Nem.Vicces, hogy már megint az AMD-tulajok aggódnak a konkurencia-tulajdonosok helyett...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz Gunz4Hire #110 üzenetére
Szerintem ez egy picit összetettebb probléma, mint az AMD-nek licenszelni az x86-ot...
Ha jól emlékszem, egy fejlesztő szerint, aki szokott írogatni a vs-topicba, a Pascal-lal ezek a gondok megoldódnak. Meglátjuk."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz Gunz4Hire #108 üzenetére
Az nV helyében ezek után a Vulcan-t erőltetném (ott ez a probléma az eddigi infók szerint menedzselhető), remélve, hogy egyre több játék jön ki Linux alá (is), hogy 2016 végre tényleg a Linux éve lesz (desktopon), az MS meg kenje a hajára a Win10-et...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz #45185024 #105 üzenetére
Nem tudni, hogy mennyire lesz jellemző async compute használata egy adott DX12 kódban (mondjuk jó eséllyel használni fogják).
Nem tudni, hogy az esetek hány százalékában lassulhat egy adott DX12-es kód nV-ken.
Nem tudni, hogy ha lassul, általában milyen mértékben lassulhat egy adott DX12-es kód nV-ken.
Nem tudni, hogy mennyi meló a fő programkód mellé alternatív kód írása.Szóval sok még a kérdőjel. Annyi biztos, hogy az adott helyzet problémát okozhat nV GPU-k esetében, de azt, hogy egy mennyire lesz/lehet súlyos illetve gyakori, azt nehéz megjósolni.
-
Egon
nagyúr
Egon és most sajnáljam az nv vagy az intelt akik pont ugyanilyen, sőt piszkosabb és nagyobb csalásokban vettek részt mindig is..? Mi közöm van nekem vagy bárki másnak ehhez? A lényeg, hogy van dx12? van. Nvidia szereti? Nem szereti. Kész köszönöm, a többit a bíróság rendezi le, nem én.
Te miről beszélsz?
Tettél egy erős megállapítást: "Röviden tehát az nvidia szokásához híven különcködik, keveri a fekália-levest, és trükközik valahogy már megint" Rámuttam, hogy a helyzet kialakulásához köze nincs az nV-nek. Erre jössz a tereléssel.és most sajnáljam az nv-t
Hol írtam ilyet? A sajnálat nem egyenlő azzal, hogy olyat tulajdonítasz nekik, amiről nem tehetnek...
vagy az intelt
Hogy jön ide az Intel?!?
akik pont ugyanilyen, sőt piszkosabb és nagyobb csalásokban vettek részt mindig is..?
1. Tehát csalásnak minősíted a kérdés, köszönöm... Amúgy ne zavarjon, hogy egy szót sem szóltam a kedvenc cégedről: az AMD helyében mindenki élt volna egy ilyen lehetőséggel, ők ezért nem kárhoztathatók. Ez az MS sara.
2. Ez a "mindig is" kitétel pöttyet erős. Nem emlékszem semmiféle stiklire az nV részéről, mondjuk az első 6 generáció, vagy a GF 6 vonatkozásában. Az Inteltől sem rémlik ilyen a C2D széria óta, legalábbis desktop vonalon. Bezzeg az AMD-től a 286-386-os Intel procik másolása teljesen rendben volt, ugye?Mi közöm van nekem vagy bárki másnak ehhez? A lényeg, hogy van dx12? van. Nvidia szereti? Nem szereti. Kész köszönöm, a többit a bíróság rendezi le, nem én.
Ha mondjuk kijönne egy GW-vel megtámogatott játék, ami csúcs nV-n menne 100, csúcs AMD-n meg 10 fps-sel, és nV-sként ugyanezeket a szavakat használná valaki, megnézném a reakciókat...
-
-
Egon
nagyúr
Egy nV-hater szerint biztosan.
Ne zavarjon, hogy itt is leírták, Abu is leírta, a cikkből is kolvasható: az MS hibázott, nem kicsit. Az nV kényszerpályán van, a jelek szerint kb. a Pascal-ig.
Amúgy szerintem jó hír, hogy elvileg kezelhető a probléma; majd meglátjuk, hogy a gyakorlatban mennyi problémás port lesz (erről azért jelentősen megoszlanak a vélemények).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik