- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
junior11 #392 üzenetére
Persze, én ezt tudom, de Ő viszont nem, csak megy a hülyeség..
(453)Tippmix46: Milyen fajta???
Mert így nem tudom meg venni..
Elsírnád magad a látnád a különbséget..Samu 50f6500-t néztem ki magamnak régebben 200000 Ft volt, állóképpel nem voltak gondok, de a többi szar volt. Helyette 240000 vettem Plazmát, gondolom nem akarod tudni milyen volt a képe....
Erről ennyit..
Szánalom!(454) Luckyman: Akkor most mindenki hazudik ha azt állítja nem eszik sokat a Plazmája, mert ez marketing szöveg?
A beégéshez azért több óra kell, legalább is a tartóshoz, inkább be szokot Ghostolni, de az viszont ki mosható, de ez is annyira észre vehető mint nálatok a felhősödés, pedig az a led gyerekbetegsége...
Szóval hagyjuk ezt...
De kár itt erősködni, isten király császár leszel, ha Te is mutatsz nekem azonos Ledet, de eddig nem sokan jelentkeztek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A válasz nem is lehet kérdés! Az már más tészta, hogy mit nézett be a vállalat.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest