- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi ez a marhaság?
Az emberiség 90%-a hülye, és elhitették velük a sok marhaságot, ezért nem is vettek Plazmát, a többi 10% meg tudja mi a jó, ezért nekik nem érte meg.
Hogy lehet ilyet leírni ide? Ismered a 100%-ot, vagy mi? Honnan veszed, hogy kivel mit hitettek el,ember?
Na ezentúl én inkább átlépek az írásaidon.
fi:zi'k: Dave567 barátodra igaz is amit mondasz.
Ez igen:: Ez a HDR milyen újfajta parasztvakítás WOW! Grat! Ennyit a szakértelemről. Az írásaid szintén a mellőzendő kategória.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért, mert leállok ilyenekkel. Tudom, neked a hsz-ek gyűjtögetése a fontos, azért van tőled a sok:+1, én is azt venném, de majd mások megerősítenek vagy cáfolnak, +1 a samunak, +1 szintű, és egyéb felesleges hozzászólás. De többet nem segítek, mellőzlek inkább.
A lényeges kérdésekre se válaszoltál: Ismered az emberiség 100%-át? Honnan veszed, hogy kivel mit hitettek el? -
Ijk
nagyúr
Nincs semmi baj az LCD.-k színkezelésével, csak normálisan kell beállítani a tv-t ha még nem akarja valaki kalibráltatni.
Kis okosítás a színekről és technológiákról. Igaz 2010-es, de elég jól megállja a helyét./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Nem igazán tudom értelmezni amit mondasz, mi az hogy agyonvilágítva? Túl magas fényerő?
Vagy hogy agyonszaturált a kép? Ezek mind szar beállítások eredményei, nem az LCD hibája.
Persze ha bekalibrált tv-ket teszünk egymás mellé a plazma és OLED színei élénkebbnek tűnnek a jóval magasabb kontraszt miatt. Ezt sokan úgy próbálják ellensúlyozni LCD-n hogy felnyomják a szaturációt és annak lesz egy elég gusztustalan eredménye./人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
Felőlem mindenki olyan TV-t vesz amilyet akar, de ne irkálj természetellenes színekről amikor nem is láttad hogy normális beállításokkal milyen az adott készülék képe. Az LCD-k általában szörnyűek az üzletekben (le is írtad hogy miért), de sokszor a dobozból kivéve is inkább csak máshogy rossz a képük, az olcsóbbaké főleg. Érdemes bekalibráltatni őket, vagy legalább utánanézni hogy általában melyikek a kalibrálthoz közeli beállítások.
"st50 kalibrálva volt a True Cinema"
Ez magyar nyelven azt jelenti, hogy az ST50-en gyárilag kalibrált a True Cinema mód? Lehet, hogy egy viszonylag használható beállításról van szó, azt viszont kötve hiszem hogy gyárilag koloriméterrel bekalibrálták volna a TV-ket. Valaki erősítse/cáfolja meg legyen szíves.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Így már értem, de köszi a többieknek is. Az idézett mondatrésszel nem tudtam mit kezdeni.
Nem akarok arról vitatkozni hogy melyik lett volna a jobb választás. Én csak azzal nem értek egyet hogy az LCD-k (vagy bármilyen TV) színeit/képét meg lehet ítélni úgy, hogy nincs beállítva. Legalább nagyjából.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest