- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Tudom és én sem szeretem egész nap nézni a villogást, de esetenként bekapcsolnék egy BFI-t/strobingot.
Nem tudja valaki, hogy egyes(?) OLED-ek mit PWM-eznek? Mármint, gondolom, egy telefonnál nem a mozgásmegjelenítés javítására szolgáló BFI-ről van szó. Elvileg a szubpixelek intenzitása analóg módon szabályozható, akkor minek még PWM a 'fényerő' szabályzásához?
(#229) Ren Hoek: Én is úgy értettem, hogy ha akár interpolációval csinál 240 fps-t, oda már nem nagyon kell BFI. Ez pont az alacsony fps-nél jó, de ott meg ugye villog. A 100/120 fps lenne az ideális, azon még javít, de már nem igazán látszik a villogás. Csak egyelőre nem sok natív 100/120 fps-es anyag van. Igaz, egy "valamire való" tévé is fel tudja interpolálni a tévéadást. És itt jön az, hogy a tévék nem kezelik automatikusan külön a tévés és mozis tartalmat, kézi beavatkozás nélkül vagy mindent interpolálnak, vagy semmit, ezért aztán a legtöbben kapásból kikapcsolják és úgy is marad. Pedig ami még BFI-t is tud, az is csak az interpolációval együtt kapcsolható be (50/60 Hz-en nem lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, Újszerű, 3000 ANSI lumen + 3D szemüvegek + Ingyen posta, ÁRCSÖKKENTÉS
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest