- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Ez olyan, mint amikor az iwiw a rég módosított adatra is adott találatot. Az is biztosan egy hiba volt ... bár nem tudom, hogy azóta "javítva" lett v. sem.
-
És az eddig törölt képek? Azokkal mi lesz?
-
aram01
nagyúr
válasz
Silentfrog #31 üzenetére
skynet műve ez
-
nyergess
tag
Valszeg azért szánták rá magukat a törlésre, mert már elfogyott a szabad tárterületük.
-
bigkrisz96
tag
Az egész Facebook egy nagy hiba.
-
saelin
veterán
Az illuminati-t se felejtsd ki! Le merem fogadni Zcukenberg az egyik bábjuk a sok közül.
Ezt a facebook imadatot egyszerűen nem tudom felfogni ép ésszel ami a mai fiatalok körében terjed mint egy virus. (én sem vagyok túl idős, de tágra nyitott szemmel járok a világban :-D)A másik hogy van skype is...
-
aram01
nagyúr
bár nem hiszek nekik,de jó lenne ha igaz lenne,nem akarom hogy valami női magazin középen naptárként megjelenjek
-
Möhe
addikt
idézet a cikkből:
Technikai probléma miatt tárolta a Facebook a felhasználók rég eltávolított képeit a szerverein persze-persze.....és egy ismert idézet ( gondolom sokaknak beugrik)
Houston!...... we have a problem -> nah itt lehet hibáról beszélni, a másik az max ficsőr vagy mi a szösz
-
Dany007
veterán
Előttem már leírták, deaktiválás az ami veled történt. Én már töröltem magam rendesen és be se tudok jelentkezni.
Nem tudom mire gondolsz olvasás alatt, de szinte semmi értelme sincs törölt profilokat megtartani. Maximum ilyen "CIA"-s oldalról, de az is gyorsan értelmét veszti ahogy idővel csökken a profil aktualitása. (mert ugye az ember időközben elköltözött, másik munkahelyre ment, más lett az e-mail címe, telefonszáma stb... ergo egy idő után semmit nem ér az az X éve otthagyott profil).
A reklám része meg fel van fújva. Egyre több cég kezd rájönni, hogy nincs értelme az ott lévő fizetett reklámoknak mert a kutya se kattint rá, de ha mégis akkor az robot. A személyre szabott reklámok is kb sz...t se érnek. Én még nem kaptam értékelhetőt. Ellenben a fórumon elhangzott vélemény alapján már több terméket is vásároltam szintén ajánlott boltokban.
Nem véletlen, hogy a FB részvények értéke a megjelenés napjától szinte folyamatosan esik. Szépen beárazódik a valós helyére, mert egyelőre mocskosul túl van értékelve.
Egy idő után a hirdető cégek is rájönnek erre és inkább értelmes marketingbe fektetik a pénzüket. Még pár ilyen klikkelő robot botrány meg likeoló robot hisztéria és szépen elpártolnak a hirdetők a FB-tól. Azt akkor szépen bezárhatja a kapuit, mi meg várhatjuk a következő hájpot. -
ng0ofy
KORREKTOR
Tavaly augusztusban "töröltem" a facebook profilom, aztán amikor decemberben az akkori barátnőm megkért, hogy ugyan aktiváljam már, merthogy elvileg fent vagyok, kidobja a képem is a facebook, csak azt írja, hogy nem vagyok elérhető, akkor ugye aktiváltam, gond nélkül, mintha csak szabadságra küldtem volna a profilt. Na azóta inkább mindennap megnézem a facebookot és kézben tartom, hogy mi van rajta, mert menekülni nem lehet
Azért van értelme, mert olvass konteo elméleteket az NWO-ról és megérted. Le lehet hülyézni, de sok minden igaz a marhaságokban, többek közt az, hogy érdekük a nagyvállalatoknak a személyes infok megőrzése. Már csak a releváns reklámozás miatt is.
-
Psych0
őstag
"szinte azonnal" != "maximum harminc napon belül"
-
bambano
titán
ezeknek mi tart 30 napig egy tetves rm parancs kiadásában?
-
Dany007
veterán
válasz
sz.balazs.95 #2 üzenetére
Ennek mondjuk nemigazán látom értelmét.
Mit érdekli a FB-ot hogy a Kovács Pista hogy hányta össze magát a hétvégén? Szerintem brutális mennyiségű lemezterületet foglalhatnak el az ilyen már törölt de mégse képek a rendszerben. A használhatósága meg kb nulla.Inkább arra lennék kíváncsi, hogy a törölt profillal mi a helyzet? Az is eltűnik végleg a süllyesztőbe?
-
Corleone33
senior tag
Nem siették el..
-
Yodafon
őstag
Miért olyan hihetetlen, hogy hibáztak? Nem ez lenne az első eset, hogy valamit elszúrnak. Törölni akarták a képeket a saját zárt rendszerükbe való archiválás után az eredeti helyükről, de egy hiba miatt azok mégis ott maradtak.
Naja hihető lenne mindez ha nem évek óta menne róla a rinya és nem lenne köztudott mindenkinek. Azonban én továbbra is rajta maradok mert
ALL GLORY TO THE ZUCKERBERG.
-
Youri
veterán
Egy hiba, ami fennáll a kezdetek óta
-
Silentfrog
veterán
Irtózatos mennyiségü kép lehet irtózatos ami helyet is foglal. Nem tarom hihetőnek,hogy egy hiba miatt nem törlődtek.
-
Male
nagyúr
válasz
Elég ha átnevezik...
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Dehogy törlik
Csak nem látod külső címről (:
-
saelin
veterán
Őszintén szólva a hiba dolgot nem hiszem el... De én paranoiás vagyok nem kell rám hallgatni! Nem véletlenül lehetetlen a regisztrációra rávenni. :-D
No meg készleszek az 1. tükör előtt pózoló lenge ruhás lánytól. Engem a sírba lehet kergetni vele. A meztelen képekről nem is beszélve... facebook=cukrosbácsi! -
Rickazoid
addikt
-
bla...bla..bla... Duma a köbön.
-
sz.balazs.95
veterán
Vagy csak ezentúl úgy tárolják a "törölt" képeket, hogy azokat mi direkt linkkel se tudjuk elérni...
Szerk.: Ezt a "hiba" dolgot én is nehezen hiszem...
-
atike
nagyúr
Hiba, mi?
Ez jó...
Végre törlik ha törlöd. Hurrá. Továbbra sem leszek tag.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A közösségi oldal szerint egy hiba miatt tárolták a szerverek a felhasználó által már rég leszedett képeket.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest