- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
Ma megérkezett a bankszámlámra a pénz, végül 49 euró jött. Sikerült egyből törölni a Payoneer fiókot, ha jól emlékszem, akkor Profile settings, és valahol legalul Cancel account. SMS kódos verifikáció után jött az emailes megerősítés.
-
danbenzin
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #4692 üzenetére
ezt mondom, ilyen akksi problémás átverésben az apple és a samsung után már ők is részt vesznek, valahol még friss a seb, de lassan fog csak gyógyulni...lehet még csak azért ilyen keserű a Google kávéja számomra, mert még mindig nem kaptam meg az 50 eurómat
-
danbenzin
csendes tag
Alapjában véve úgy kell kezelni a véleményemet, hogy hős szerelmese vagyok a 4a-nak, de a Google ezzel a frissítéssel eléggé leírta magát nálam. Szóval az S24 viszonylag kompakt méretei ellenére is kényelmetlen tenyérben, egy kézben fogom és vágnak az élek. Új készülék, akksival úgy bírom, mint a 4a-val, mikor új volt. Lehet hangyányival korábban kéri a töltést, nem tudom. Kijelző szép, gyors és fényes, sajnos éjjel is. Kamerában a telefotó és a videó nagyon tetszik, de nem tudok vele olyan könnyen akármikor szép képet készíteni, mint a 4a-val. Itt kis visszalépést érzek. Nincs jack, meg azért a launchert is meg kell/lehet szokni. Térerő már az 5G miatt sokkal komolyabb, van VoLTE. A saját samsung appok és a google appjai meg vannak kettőzve, de még nem döntöttem, hogy mit tiltsak le, nem rosszak. Összességében így elsőre oké, bírjon ki sokat, nem lesz ez rossz.
-
-
danbenzin
csendes tag
Az 50 eurót igénylőktől kérdezném, hogy valakinek már megérkezett a számlájara?
-
danbenzin
csendes tag
küzdök még a firissítés elnapolásával, de valszeg Pixel 8a-ra fog kelleni váltanom, ha csak nem jön be valami mennyei Samsung S25 ajánlat. Működhet a 4a-n más Rom, van valakinek tapasztalata a LineageOS-szal?
-
danbenzin
csendes tag
-
danbenzin
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #4554 üzenetére
pont most nézem ên is, ez miatt látogattam a topikba. én azt szűrtem le hirtelenjében a szövegből, hogy megredukálják bizonyos készülékeken az üzemidőt, meg akkucsere/csereutalvány jobb országokban. és nem mertem meglesni, hogy az enyém is érintett-e, félek, hogy a kérdőív kitöltése után az lesz
-
-
danbenzin
csendes tag
válasz
honeker #3878 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, de akkor maradt 2 opció:
- gyorstöltés, ami még inkább terheli az akkut
- a lassú töltés többszöri félbeszakítása, mert napkötben igazán ritkán sikerül 4 órán át egy helyben hagyni a telefont.
Ott van még az éjszakai adaptív töltés (ami már normálisan működik), de azzal nem tudom 80%-ig tölteni, mert teljesen feltölt, ráadásul ezt nem is akarnám minden éjszaka alkalmazni.
Egyszer már eldöntöttem magamban, hogy nem fogok a töltés témával foglalkozni, az A11 alatt elég jól beleszoktam a hogyanba, most meg ismét törhetem a fejem -
danbenzin
csendes tag
az A12 frissítés óta azt tapasztalom, hogy ugye a csomagolt töltővel a telefon továbbra is gyorsan tölt, de bármilyen alacsonyabb teljesítményű töltővel már csak extra lassan. konkrétan egy 2A töltőfejjel a frissítés előtt kb. 2 óra alatt töltött fel teljesen a telefon, most ez az idő megduplázódott.
más is találkozott ilyen esettel, esetleg van valamilyen rejtett beállítás, ami ezen az időn tud változtatni? lehet, hogy valamilyen rutinon kellene állítani, csak én valahogy nem találtam. köszi a segítséget -
danbenzin
csendes tag
feltalálom magam, ahogy a rendelésnél is tettem. mailboxde szolgáltatásai között megtaláltam a visszaküldést is, ha ide eljön a cucc, hát vissza is mehet. a rendeléssel kapcsolatban tudtam személyes tapasztalatot megosztani, gondoltam, ezzel segítek majd talán másoknak, akik hasonló cipőben járnak. majd ha lesz tapasztalatom gariztatással, megeshet, hogy azt is megosztom majd.
-
danbenzin
csendes tag
Miután elolvastam néhány tanácsot a rendeléssel kapcsolatban, bevállaltam külföldről a Pixel 4a rendelését. Ma érkezett meg a német Google store-ból a mailboxde szolgáltatás segítségével. Az egész folyamat gördülékenyen és gyorsan lezajlott. Köszönöm szépen a jó tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest