- Androidos fejegységek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Nekem a vezetékkel volt mindig problémám. Az se volt jó, ha kilógott, mert beleakadhatott valamibe. A póló alatt is kilógott. A nyakamat egyszer megfordítottam, lelógott, és visszafelé nem ment. Szóval nem fordíthattam vissza a fejem, míg nem fogom meg az egész vezetéket, hogy meghúzzam a nyakamon, vállamon, ha nem akartam elszakítani. Ezek nem gondolom, hogy fejhallgatónál másként vannak.
-
s4tch
veterán
A Legacy az egyik világlegjobbautója, a Miata, a 911 és néhány hasonló ikon mellett. A mostani autómmal nincs semmi baj azon kívül, hogy sedan, de legközelebb H helyett fiastyúkot akarok a kocsi orrára. 3.0 Spec-B kombit kéne keríteni, csodálatos gép.
Pro 5 és Pro 6 esetleg megvolt már? Milyenek?
-
A telefonról jobban szól, mint a DAC-ról?
A telefon ennyire jó? Vagy a DAC ennyire inkompatibilis a fülessel?
Én régebben a szubnotit vittem magammal vonatútra, Creative X-Fi HD-vel. Úgy nem nagyon van kompromisszum.
Mostanában ritkán utazom, de ha lehetne, akkor a Benchmarkot is magammal vinném.
-
Akos1994
aktív tag
Viszont az emberek többsége pont ilyen kis fosokkal oldja meg olcsón a közlekedést, mert nem is kell brutális mennyiségűt ingáznia, csak egyszerűen szar a tömegközlekedés és így viszont fenntartható és nem pénznyelő. A futrinkák futrinkáját birtokoltam két évig, egy 1.5 szívódízel Peugeot 106-ost. 4,5liter/100km. Budapest agglomerációs körzetében élek, de mégis pl. ha a szomszédos városba akarok menni akkor (+10 perc) gyaloglással együtt MÁSFÉL ÓRÁT kéne utaznom tömegközlekedéssel mondjuk Érdről Törökbálintra. És a kettő egymás mellett van. Ne magadból indulj ki.
Szerk.: amúgy képzeld a 206-os egy atombunker a 24 éves konstrukciójú 106-oshoz képest. -
Kolbi_30
őstag
hát én itt a máv/volán...stb értettem, mert kb ugyan annyi a jegy vonatra buszra mint a benya..pestre felmegyek kb 10-12 liter benzinbol..oda vissza kb 7k+ matrica.. vonattal oda vissza kb 10k ez egál, de nem fingnak az arcomba, meg nem kell buszoznom és várnom..stb
A világot ismerem...sajnos, jobb lenne ha nem..
-
-
Daywalker
addikt
Ok, de én nem csak ez alapján szeretnék telefont választani. Sőt, nem vagyok hajlandó telefonra x összegnél többet kiadni, mert 1 év és nem ér semmit. A szememben az okostelefon egy használati tárgy, ami nem igazán bír olyan értékkel, amiért hajlandó lennék 100 ezreket fizetni. Ellenben mégis kénytelen vagy újat venni, mert egy-két év múlva már használhatatlan lassú szar...nincs frissítés stb. Egy fül- vagy fejhallgatóból viszont ha veszel egy jót, akkor az évekig kiszolgál...
lezso6: ne menjünk bele, más a véleményünk, nem ide tartozik.
-
Daywalker
addikt
Neem használok. Sőt egyáltalán nem használom a telefon jack kimenetét, max kocsiban headsethez, de az nem zene. Zenét mondjuk max repülőn (évi pár alkalom max), de akkor sem viszem túlzásba, nem bírom azt a szar hangminőséget...ezért is vagyok kíváncsi, hogy mit lehet majd ebből kihozni.
-
hibavissza
veterán
Na de miért venném le az átalakítót a fülhallgató végéről? Akár rá is ragaszthatom. Ez annak gond, akinek csak egy fülhallgatóra futja. Ami elég valószínűtlen. De értem a problémát, ennek ellenére úgy gondolom ez még mindig jobb, mint az usb.
De ahogy többen rávilágítottak már ez a vita elvi szintű, mivel a port elhagyása nettó spórolás nem technológiai kérdés. Ez szerintem egy 300 ezres telefonnál túl megy minden határon. Annyira hülyének nézik a vásárlóikat, hogy az már engem irritál, pedig nincs szifonom. A kommenteket átolvasva viszont egyértelmű, hogy minden rizikó nélkül megtehetik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már csak idő kérdése, hogy mikor kezdődik és meddig tart a 3,5 milliméteres aljzat leépítése a mobil és ulramobil eszközökben.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest