- Androidos fejegységek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
A Wp az ideális esetben kinyerhető legeslegmaximum ami lehetséges. Ideális körülmény kb. 0%-ban fordul elő, és legrövidebb ideig tart. Az, hogy te ezt az állapotot veszed általánosnak, és te nem számolsz veszteségekkel, (mert miért vennéd figyelembe, ha azt se veszed figyelembe, hogy más embernek nincs annyi lehetősége se telefont venni, se tölteni, mint neked), nem jelenti, hogy én számoltam rosszabbul. De a pénzen kívül is kétségeim vannak afelől, hogy találnék olyat, aminek a tulajdonságai is tetszenek, meg az akkuja is elég. Nem mindegy, hogy fél napig zenét kell rajta hallgatnod, vagy beszélsz rajta fél órát.
-
gyulank
addikt
Én még sose tudtam tölteni sehol, csak itthon. Nekem lemerül, mert nem telefonálásra használom nagyobb részt. Nem tudom miért olyan nehéz belegondolni, hogy más nem tudja máshol tölteni, és másnak lemerül a telefonja, és nem akarja, hogy lemerüljön. Igen, ha ezt képtelen vagy elképzelni, akkor veled van a baj.
Számold már ki te is! Lehet, hogy elszámoltam.
1000W/m2-t vettem legjobbnak, ez 5W, 14%-os hatásfokú napelemet 0,7W, 60%-os step-up/down konvertert 0,42W, beesés 45°-ot 50%-nak vettem, 0,21W, felhősséget 50%-nak vettem 0,063W, még az akku töltésnél levontam 20%-ot, 0,0504Ws, és 5,55Wh-ás akkut kell feltölteni vele. -
Terveztem kiszállni ebből a vitából de ma az E-ON alakított egy nagyot, és szépen black-out nyomot egész délután csak úgy.
Ugyan nem volt egy 2013 de tisztán emlékszem rá, amikor az összes okostelefon kifújt a második nap közben-végén és én a 4edik nap betettem a második akkut a kevésbé okos Nokiámba olyan használat mellett hogy este pár órát azért ment a zene mert hát "micsoda dolog ez", napközben meg a net "mert hát mikor gyün vissza az áram és különben is mi van?".
Ilyenre tudomásom szerint nagyon kevés mai mobil képes, asszem a szifon egyáltalán nem. Ezért veszek majd olyan okostelefont amiben legalább akkut tudok cserélni, és lesz mellé még napelemes powerbank is mert amíg nincs TMK üzem az energiaellátásban, addig számolni kell ilyen váratlan áramszünetekre és ha pont este nem tudok rátölteni akkor az probléma...
-
gyulank
addikt
Mondd már meg, miért gondolod, hogy átlagember vagy átlag munkával, átlag mobilhasználattal?
Erről az üzletemberes melóról már írtam... És tehetsz róla... Arról is tehetsz majd, ha nem lehet töltőről használni. Mert annak örülnél, ha azt se tehetném meg. Mert engem nem érdekel, hogy te nem használod. Tőlem használhatnád. De én tőled nem. -
gyulank
addikt
Kinek számít? hogy pár μm3-el nagyobb marad a telefon? Illetve nem ez a kérdés, hanem, hogy kinek számít, hogy nem lesz kisebb a csatlakozó miatt? A funkció a fontosabb, vagy a méret csökkenés? Az üzemidő a fontosabb, vagy a méretcsökkenés? A könnyű használat, a hatásfok? Nekem egyikben sem a méretcsökkenés a fontosabb.
-
nonsen5e
veterán
"Annak egyáltalán mi értelme van?"
Ezt most így komolyan meg kell kérdezni, hogy mi értelme van?>Szeretek zenét hallgatni.
>Merül a telefonom. Ezért bedugom tölteni.
Na most ez a két dolog ütni fogja egymást.Hosszabb autó/vonat/repülő utakra mindig viszek magammal töltőt/powerbankot, mert nevetségesen alacsonyak napjaink telefonjainak az üzemidejei amennyiben nem csak készenlétben tartom őket egész nap.
-
dabadab
titán
"Nem értem a sok sírást. Lesz 2 csatlakozó: Probléma megoldva."
Mivel az audio jack kinyírását azzal indokolták, hogy nincs neki hely, meglepne, hogy ha ugyanakkor egy plusz USB-C csatlakozónak meg lenne helye.
"Minden egyes változás áldozatokat követel, a folyamat fájdalmas, de a végén általában megéri."
Jelen esetben milyen pozitív hozadékát látod a váltásnak? Mert jelenleg az látom, hogy egy masszív, bárhogy bedugható(!), nagyon széles körben támogatott, rettenetes nagy install base-zel rendelkező csatlakozót lecserélnék egy törékenyebb, csak kétféleképpen bedugható, teljesen nyilvánvalóan korlátozott élettartamú (mert úgy kb. tíz év múlva valószínűleg a type-c-t le fogja valami más váltani - érdemes megnézni, hogy az iPhone-ok hányadik csatlakozójuknál tartanak, míg a kisjack marat ugyanaz) csatlakozóra.
"A hallgatás közben töltők száma meg elenyésző lehet. Annak egyáltalán mi értelme van?"
Hogy ne merüljön le a telefon, mert intenzív használatnál simán egy nap alatti üzemidőket bírnak produkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már csak idő kérdése, hogy mikor kezdődik és meddig tart a 3,5 milliméteres aljzat leépítése a mobil és ulramobil eszközökben.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest