- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Feltettem az FFX plugint, de nem igazán látok és érzek különbséget.
-
Dilikutya
félisten
GTA IV-hez nem akarnak ilyet?
-
válasz
RoyalPredato #9 üzenetére
nyilván a beépített felskálázónál nem gyorsabb az amd-s eljárás
1080p-ről skálázott 4k nyilván gyorsabban fut, mint a nativ 4k, tehát maga a felskálázás hoz teljesítményelőnyt
remélem a játékaidat odafigyelősebben fejleszted......
-
Ahogy tibaimp említi, az autó rendszámán látszik például, hogy mennyivel élesebb a kép.
Vagy a tengerparti résznél figyel a fa padlót meg a vizet, az is észrevehetően élesebb a gyári megoldáshoz képest.
Ahol a kocsi meg ahol parkol figyeld meg a füvet meg a bokrokat, látni, hogy a gyári megoldással mennyivel homályosabb a kép.
-
Z10N
veterán
https://videocardz.com/newz/amd-fidelityfx-super-resolution-now-available-in-grand-theft-auto-5-thanks-to-a-fan-mod
-
RoyalPredato
csendes tag
Ezen - mint játékfejlesztő - csak röhögök...
DLSS és FFXSR lényege a magasabb FPS érték.
Mondjuk GTA V szerintem FPS lockolt amúgy is, de ezt a húde nagy szebb képet sima NVidia Freestyle-al össze lehet hozni pár kattintásra... -
Cathulhu
addikt
"Azt fontos kiemelni, hogy a Grand Theft Auto V kifejezetten alkalmas a FidelityFX Super Resolution utólagos beépítésére, hiszen rendkívül kevés a HUD, illetve eléggé finoman vannak adagolva a zajt eredményező effektek is, így ezek nem igazán zavarják meg az AMD felskálázójának működését."
Ennek mi koze van az egeszhez azon kivul, hogy noveli a karakterek szamat?
Azt irod elotte:
"A közösségi implementáció a Grand Theft Auto V eredeti felskálázóját váltja ki a FidelityFX Super Resolutionnel"
Azaz teljesen mindegy milyen a HUD meg a postprocess, mert a futoszalag ugyanazon reszere epul be, mint az eredeti. -
aerosmith
őstag
sajna nem jöttem rá mit kellene nézni így nem látom a különbséget
-
UMbikes
csendes tag
nos én kipróbáltam és nem estem hasra.
1080p normal-high-fxaa on szebb képet ad kb 2-5%al több fps mellett mint a x0.750 1440p azonos beállításokkal de fxaa off mellett -
Megnéztem a videót, az FSR elég komolyan odaver a GTA V gyári megoldásának, szemmel látható a különbség!
-
kurta9999
tag
Nagy GTA modder a gyerek, grat hozzá. Lehozhatná ezt a rockstar is a DLSS-el együtt, elvileg fog jönni a PS5 frissített kiadás. Kérdés, jön-e PC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest