Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezeket offba tennétek légyszi?
-
persil
nagyúr
válasz zetor2000 #21 üzenetére
Erdekes, hogy a plantation - akarmilyen fancy is - nekem egyik sem jon be.
A zacapa mondjuk valoban kurva jo.A dictador-t csak ajanlani tudom, egyik kedvenc.
Ha budapesti vagy, vagy egyszer erre jarsz, akkor a Schrodinger macskaja nevu helyre mindenkepp ugorj be. 😉
Az itallapon kulon oldal van a jobbnal jobb rumoknak.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zetor2000
őstag
Nekem a Don Papa ízlett eddig a legjobban, de finom a Diploamatico és a Zacapa is - ez utóbbi nekem nem volt annyival jobb, mint amennyivel drágább. Illetve a Plantation termékei is kellemesek.
Tervben van a többi megkóstolása is, de csak apródonként. Most egy Dictador 20 lesz asszem az áldozat. Állítólag az is jó.De méghogy nem tudok Krakent benyomni.... Max ha nincs idehaza.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Steven
addikt
amúgy van már info mennyi a min HW requiments DS hez ?
min R and RW?
én csak annyit találtam hogy NVME csak hát ott eléggé tág a sebesség különbség .
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Polllen
nagyúr
És ez a kitömörítés ilyenkor RAM-ba megy vagy cache az SSD-n?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tothl
addikt
Kell venni egy prést. Az jól tömöríti direktben a geometriát.
-
GodGamer5
addikt
Azt amúgy lehet már tudni, hogy Pc-n kb mikortól fogják használni ilyen formában a Directstorage API-t? Win11-en már megoldható lenne.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Kaktusz92
tag
A sok helyesírási hiba között egy érdekes cikk található, ne adjátok fel, ott van az.
-
MODERÁTOR
Ez oké, hogy a Guardians of the Galaxy esetén a PS4-eshez képest a PS5-ös port az kb. a fele tárhelyet igényli. Vagyis a 60 GB-hoz képest a 31 azért sokkal kevesebb. De az vajon miért van, hogy pl. az RE Village esetén viszont nem ennyire drámai a helyzet? Annál szinte egyforma méretűek, PS5-ön 27,36 GB-nak írja telepítve, míg PS4-en meg kb. 2 GB-tal foglal csak többet. Ott nem használták ki a Kraken algoritmust, vagy pedig ennyire ingadozó a hatékonysága? Harmadik opcióként felmerülhet az is, hogy máshol is be lehet vetni a Kraken-t, csak a processzormagokkal lesz lekezelve?
(#4) persil: Későn vettem észre, hogy szerkesztette, így én már nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pedig a Kraken még nekem se új, holott nemigen érdekel mi hajtja, csak benyomom a PS-t aztán menjen a God of War vagy amivel játszom éppen.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
Pedig igény volna rá PC-n is, szóval csak nyugodtan fejlesszék
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
- Adus 27" TUF Gaming VG279Q1A
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest