Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nekem a két MSI kártya tetszik legjobban.
Oké átnevezésről van szó, de legalább nem kell érte +50k -t fizetni a gtx680 hoz képest.(#2) KaiotEch ha valaki esetleg piros, fekete színben építi a gépét akkor oda beillik tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Hinnye, van egy-két pofás darab.
GTX 680-asokat vajon hamar kisöprik?<< Heimdal >>
-
XuChi
addikt
Na erre legalább van értekme váltani a 660ti-ről. Bár lehet kivárom inkább a 860-at
-
Zealot80
tag
Az osszes kartya a venti felol szepen ki van cicomazva, a gyartoknak meg mindig nem tunt fel hogy atlatszo oldalu hazban a kartya masik oldala latszik. A nyaklap a sok cuccal rajta meg nem valami szep, bar annak is orulhetunk hogy a kartyak oldalan legalabb az utobbi idoben a felirat nem forditva szerepel. Csak a vizezett darabok kapnak szep hatlapot...vagy ez csak nekem szurt szemet eddig?
-
csucsbicep
nagyúr
A DC2 és a két MSi a legszebb.
-
Zealot80
tag
Az MSI-tol mar lattam ilyet, ritka kivetel. Hogy a nyak is szep az izles dolga. De ha szep akkor a masik oldalt minek cifrazni, amugy is a hazban lefele van, akkor latom csak ha a hazat legalabb 2 m-re teszem.
elozo gepem igy nezett ki de a jelenlegi sem jobb ebbol a szempontbol. A gigabyte 6870 OC szep venti felol de abbol semmi nem latszik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
+1 MSI
-
WayneGace
őstag
Evga szerintem nagyon jól néz ki.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Zealot80
tag
-
Sonja
nagyúr
válasz WayneGace #13 üzenetére
Ráadásul most ahhoz ingyenes a backplate!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
putti
aktív tag
Ha 40-50 ezerrel olcsóbb is lenne, akkor az ára is reális lenne. A GTX780-nak kellene ennyibe kerülnie. Persze lehet én látok mindent rosszul ez ügyben, de végülis kár ebbe belemenni mert ha egyszer ennyi akkor ennyi. Amúgy biztos ütős kártyák lehetnek. a Zotac Amp! nagyon tetszik, persze az összes többi is.
-
LNx
tag
lesz vajon directCU mini verzió?
-
Durva, hogy refhűtőset csak az Inno ad, illetve hogy pár gyártó a 680-as refhűtőjét teszi rá (gondolom spórolási céllal)...
-
helkis
veterán
az inno mini titán design nem rossz ötlet!
ja hogy az a gyári? - szvsz az a legjobb..[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Az EVGA hasonló megoldása az átvariált burkolattal esztétikusabb szvsz
-
Asbee
veterán
Nekem az inno titános ref kéne.
-
warcat
veterán
Jónak tűnik a Giga, meg lett rántva normálisan,a wf3 meg már bizonyított nálam
EA: It's in the crate!
-
M@trixfan
addikt
Milyen felbontásban játszol? Ár/érték szempontból ha most lenne egy 660 Ti kártyám akkor nem biztos, hogy eladnám. A driver oldali optimalizációk tovább fognak jönni, mert nem történt változás a felépítésben. A nextgen konzolok PC gépigényre gyakorolt hatása év végére, de inkább jővő év elejére tudható egyértelműen. Persze ez is csak egy oldala a dolognak, szerintem én sem fogok addig várni.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Bandi995
aktív tag
Csak lenne már pénz az új gépre. A HD5870 már egy ici picitt kiöregedett! 780 vagy 770 lesz a következő vga. Soha többé Ati-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Kupon kunyeráló
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest