- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Biztos megéri annak, aki nem tud 2 csavart meghúzni
Úgy lenne reális a felár, hogy tényleg víz lenne rajta és gyárilag fel lenne húzva +5év gar, új készülék házhoz-szállításával 24 órán belül ha valami gond van
-
-Skylake-
addikt
A szo legszorosabb ertelmeben lehetetlen, hogy dupla annyiba keruljon. Nem is ertem milyen logika menten jott ez ki neked.... 800ert corsair one-t lehet venni, 1080al meg vizhutes meg amit akarsz. Raadasul ott tenyleg vam egy ertelmes design es legalabb ranezesre valami normalis anyagokbol vam felepitve, amik itt nem mondhatoak el. Tipikus zotac fenyes kopogos kinai egyfilleres muanyag, mint az osszes zotac termek egyebkent. Nalam ezert nem johet szoba semmi ami egyszerre pc es az o nevuket viseli.
-
AusWolf
őstag
Természetesen AIDA64 stressz teszt alatt.
Játék alatt normálisan viselkedett hőmérséklet szempontjából, de olyan zajt produkált, hogy csak fülessel bírtam játszani. Keresgéltem valami frankó kis low-profile hűtő után, de nem találtam normálisat, úgyhogy végül vízhez folyamodtam.
-
Redneck
nagyúr
A gyári hűtő nem egy nagy eresztés, de azért nem kell feltétlenül vízhez folyamodni. A ház mérete mellett az áramlás iránya és a szélcsatorna is sokat számít, láttam már frankó kis házat és nagyobb szörnyűt is. Az 1070 Ti felülre került, szerintem nem rossz így.
Egyébként milyen alkalmazás alatt throttlingolt? Nekem 4790 van. Gyári hűtővel ez 100% stress teszt alatt csinálta, de játék alatt 80 fok alatt maradtak a magok.
-
AusWolf
őstag
Hőmérséklet... Hát, nem is tudom... Azért a non-K 7700 is tud hevülni ha akar, én tapasztaltam. Nekem mini-ITX gépben van ilyenem, és muszáj vagyok vizezni, mert a gyári hűtővel throttlingol. Ez a Zotac doboz jóval kisebb még az én Coolermaster kockámnál is, ráadásul még egy 1070 Ti is van benne. Szerintem elég reménytelen a dolog, de persze majd a tesztek eldöntik.
Mindenesetre a névválasztást tényleg nem vitték túlzásba.
-
-
MEK1. Ilyen névvel biztosan nem venném meg.
...lehet, hogy valakinek jó lesz az mike cipő meg abcids táska mellé.
Az operációs rendszere meg: -
VinoRosso
veterán
MEK mester kicsit elszabta a méreteket, 41x41 centi az már nem igazán SFF
-
XuChi
addikt
"Ha már 35+ évesek vagytok, megtanulhattátok volna, hogy az összes ilyen előre összerakott gép marha drága. Még a boltban összerakott konfigoknál is drágábbak. Tanulság: Rakd össze a gépet magadnak és olyan lesz, amilyet szeretnél."
.....nem is azt mondtam hogy az árával van a baj
-
Redneck
nagyúr
Szerintem az ezen aggódók többsége simán megvenne egy ilyen kész és frankó vasat ha lenne rá keret.... RGB ledezni pedig lehet ízlésesen is.
Atocha: Nem ötszörös ár, max kétszeres lesz szerintem. Ha 600-700 közé árazzák akkor 25-35% közötti felárról beszélhetünk. Kb 900-tól kétszeres.
Felső kategóriás (prémium?) termék, nem adhatják annyiért amennyiért te is összeraknád.menpee:
Szerintem hőmérsékletet tekintve nem lesz ez rossz, max kicsit hangos. Végülis nonK i7 7700 (65W TDP), 1070 Ti (180W) TDP. Ahogy a weboldalukon láttam, figyeltek a légáramlásra. -
hajbel
addikt
Az RGB lényege nem az, hogy melegbárra hasonlítson a gépházad, hanem, hogyha teszemazt veszel egy komponenst (pl. procihűtő, VGA), ami egyszínű, vagy egy színű a fénye, a többit hozzá tudd igazítani. Ha már 35+ évesek vagytok, megtanulhattátok volna, hogy az összes ilyen előre összerakott gép marha drága. Még a boltban összerakott konfigoknál is drágábbak. Tanulság: Rakd össze a gépet magadnak és olyan lesz, amilyet szeretnél.
-
Soybex
őstag
Pofás egy darab mit ne mondjak
-
imibogyo
veterán
De van egy-két saját alkotásom is a témában az átmeneti időszakokból (mármint házból - házba költözésekkor).
-
menpee
aktív tag
20,5 literes gépházba mini-itx alaplap olyan, mint internetezős gépbe a kilowattos táp.
-
Atocha
senior tag
"A piaci folyamatokat látva nyilvánvaló, hogy a hardvergyártók túlélési stratégiájának egyik kötelező eleme a gamerek piacának meghódítása kell legyen."
Nyilvánvaló lenne? Tényleg? Kedves fórumtársak ti is így látjátok a helyzetet?
Ez a cucc simán az elérhetetlen kategória lesz árban! Jó ha a gamerek 1% megveszi.
Szóval szerintem ha a gyártok erre hajtanak, akkor egy újabb hatalmas pofára esés előtt állnak, mert még ekkorát tévedni szerintem nem sokszor lehet.
Amúgy tetszik. El is fogadnám, meg is venném. De nem 5x-ös áron.
evvvaaaannnn
-
XuChi
addikt
Anno az első "GAMER" alaplapom egy Abit AA8XE Fatal1ty lap volt, és akkoriban marhára bejött a Piros Led-es világítása a lapnak. Mostanra 35+ évesen már idegesít ha valami világít, villog. Lehet ezt is a "fiataloknak" akarják eladni, akiknek a szivárvány minden színében pompázik a gépük, egerük, billentyűzetük, egérpadjuk.... stb stb.
-
Redneck
nagyúr
A lényeg hogy nem olcsó. A plusz dizájn felárat még értem, de a plusz gémert nem. Mi az hogy plusz gémer?
atike:
Megszűnhetne, de egyelőre a hülyegyerek RGB-t és a csicsdizájnt gémerezik. Milyen jó lenne ha inkább a minőségi alkatrészeket és anyaghasználatot jelentené, strapabírósággal együtt. -
atike
nagyúr
Kötelező tartozék... De most komolyan, mikor lehet (ha egyáltalán lehet erre bármi remény) arra számolni, hogy kinője (elhagyja) a ledeket egy adott eszköz gamer mivolta...? Mennyire ütős is lenne egy nagy teljesítményű, erősen tuningolható eszköz ami nem akar világítani és/vagy villogni...
-
törölt tag
Mutatós darab. Vajon mekkora felárat kérnek a dizájntervért és az összeszerelésért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sokat nem agyaltak a márkanéven, az ugyanis Zotac Gamer lett, az első termék pedig egy dizájnos PC, a MEK1.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest