- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nyomtató topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3CS4K0S
újonc
válasz
Bad Pritt #20 üzenetére
Én nyár végétől kezdtem el egy projektet Unreal Engine-ban és igaz hogy Endless-Runner és elsőre még primitívnek tűnik, de nagyon könnyű vele összerakni dolgokat, mondjuk én a saját kódolt rendszerüket használom a Blueprint rendszert ami látszatra nagyon könnyű, de már minden fejlesztő már a betanult C++ kódolással írja meg a játékot. Én mondjuk tanulom az Unreal-t és még a C++ ismeretét sem tudom, mégis a saját nyelvüket tanítani lehetne, mert nagyon egyszerű, de sok ember inkább maradna a régóta ismert kódolási nyelven, ezért is készülnek összetett játékok, én meg elkészítettem az első projektemet.
-
B3CS4K0S
újonc
válasz
Bad Pritt #14 üzenetére
Ha jól tudom az X-Ray Engine a sajátjuk volt ami a Shadow of the Chernobyl-ban is használták. Annó nagyon jó volt a grafika és érdekes módon a régi laptopomon elment pedig 2007-es játékról beszélünk azért mindent összevetve elég sok jó játék készült annó, talán jobb grafikával is amelyekhez nagyobb gépigény kellett. Maga a Shadow of Chernobyl grafikája habár nem volt egy egetrengető, de nagyon jó volt és a látványvilága kb olyan mintha tényleg a 30km-es zónában lennél. Az egy bökkenő talán a technikai hibák voltak. Én kíváncsian várom a második részét mert amit az új előzetese mutatott az Unreal Engine 4 képes arra. A fák, a tereptárgyak reagálása a szélre, ilyennel a The Vanishing of the Ethan Carter-ben találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Epic év végi videójában villanásokat láthatunk a legutóbb megjelent és a várható játékokból, amelyek az ismert grafikus motort használják.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest