- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
#57919488 #53 üzenetére
a "jó" live szolgáltatás bőven nem ér annyit.... pár demo, meg 2-3 téma miatt nem éri meg a live.... fizetni meg a nagy semmit évente (főleg ha az embernek kevesebb ideje van játszani) a goldért...hát, azért álljon meg a menet
Amúgy az a chart meglepett ezekszerint még sokan vannak a PCsek ezekszerint csak én untam bele a folytonos upgrade-be.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
infectedmann #47 üzenetére
Mit gondolsz még is ki fog ilyen CG szintű grafikát fejleszteni, főleg PC-re??! A konzoloknak köszönhető, hogy egyáltalán még van játék ipar. Van 1 szint ami fölött bőven nem éri meg, mert a befektetett +energia nincs köszönő viszonyban a haszonnal (nem, nem kell sajnálni a játék ipart -félre ne értsetek-, csak azt mondom, hogy mint annyi minden ez is az elcseszett és elavult ökonómiai törvények szerint működik).
-
sad_Vamp
őstag
Szép és jó ez az engine, viszont szerintem én sem fogom elhamarkodni a váltást. Még rengeteg játék van amivel nem játszottam, szerintem simán megvárom míg kifingik a box
Úgysincs már túl sok időm játszani, ezért nem is hajszolom annyira az újdonságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest