- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezek az ehhez kapcsolódó hsz.-ek egyre fájóbbak
Főleg így nulla indoklással. Az állításod is hülyeség, hogy "minden szarhoz Core i7 meg 16 giga RAM, meg SSD" kell, amiatt, hogy valaki pl. Java-ban programozik.. hagyjuk már ezeket a baromságokat, már bocsi. A hsz.-ed tele van tévhitekkel.
"Írjon mindenki mindent C-ben, C++-ban és Assembly-ben. Sokkal szebb világ lenne"
Aha, gondolom sok tapasztalatod van azzal, hogy mennyi idő alatt lehet egy alkalmazást elkészíteni assemblyben...Én programozgattam már benne, és hidd el, nem sírom vissza.
Igénytelenül, erőforrást zabáló módon programozni bármelyik nyelven lehet. -
Hibat kovetek el, hogy valaszolok neked, de mondok egy peldat, amit, hogyismondjam, testkozelbol lattam: trading rendszer, kb. 3 millio programsor (nem mintha ez sokat szamitana, de mast nem mondhatok). C++-ban mondjuk masfel evvel tovabb tartana kifejleszteni 10 emberrel, ennek tobb oka van, ha akarod, kifejtem. A hardver, amin fut, mondjuk osszessegeben er 50000 dollart. Ha a hardveren a C++ (jelen esetben minimalis) sebessegelonye miatt sporolhatnank 20000 dollart, de a munkaerore plusz 3 millio dollart koltunk (ami valszeg tobb is, ha beleszamolod az infrastruktura koltseget, nem csak a berkoltseget), akkor tenyleg annyira nyero a C++?
Az assemblyt nem is kommentalom, soha eletedben nem fogsz olyan optimalis assembly kodot forditani, amit egy jo hotspot JITter menetkozben fordit valamelyik managed nyelvbol. (Az Intel meg egyeb C++ forditokat meg nem is emlitem.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest