Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
ca-ca-ca, orbano kardot ránt. Ne stresszeljél, backupoljál, de egypercenkét nehogymár ellustuljál, más dolgod se legyen
Mindenki kivár. Tök evidens hogy kivárok, naná majd nem mi? Persze egyből rohanok megvenni, aztán ha fél év múlva megjelenik egy cikk, hogy az összes ilyen car , amit 2010.08.10-ig gyártottak gyártási hibás és egy év után becarik, de a gyártó javította a hibát és ingyenesen cseréli a régi típusokat a javítottakra, akkor majd fölmegyek szépen a tárgyalóba és bejelentem, hogy két hét kényszerleállás lesz a cégnél mert merevlemezeket kell cserélni miattam mi? Senki se hülye. Persze neked három lesz azonnal már a megjelenés napján gondolom. Hajrá, backupoljál.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Padavan firmware
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pánik a memóriapiacon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mindenki kivár. Tök evidens hogy kivárok, naná majd nem mi? Persze egyből rohanok megvenni, aztán ha fél év múlva megjelenik egy cikk, hogy az összes ilyen car , amit 2010.08.10-ig gyártottak gyártási hibás és egy év után becarik, de a gyártó javította a hibát és ingyenesen cseréli a régi típusokat a javítottakra, akkor majd fölmegyek szépen a tárgyalóba és bejelentem, hogy két hét kényszerleállás lesz a cégnél mert merevlemezeket kell cserélni miattam mi? Senki se hülye. Persze neked három lesz azonnal már a megjelenés napján gondolom. Hajrá, backupoljál.