- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
-
Quiksilver
aktív tag
akkor most melyik is a legolcsóbb modell? az Arcade?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
_ak_
addikt
-
Peat;)
veterán
"GTA4 esetén a box nem használja ki a vinyót? Vmi ilyesmit hallottam magyarázatnak, h arcade esetében miért tűnik el az út alólunk."
Nem, a warez verzióval/flesselt géppel voltak ilyen mértékű gondok. Az eredeti lemeznél olyan problémák lehetnek hogy pl a kuka később jelenik meg, az út nem tűnik el azért...de ez meg tök változó, premium és arcade gépek is csinálják ha olyan a kedvük. Ps3-on is szívás a gta4, várható volt hogy véget ér a sorozat eddig megszokott minőségi szintje, maga a játék sem az igazi. (illetve a játékosok szerint, a tesztelő oldalak és újságok maximum közelire értékelték ezt az amúgy a középszerű/jó de nem kimagasló játékot)
Az árcsökkenés szerintem csak amcsiknak érvényes, mivel európai már volt nem is olyan rég, amiből odaát nem kaptak semmit. Most is csak a raktárkészletet pucolják ki a 20gb-os vinyós pro változatból mert jön a 60-as.
-
_ak_
addikt
GTA4 esetén a box nem használja ki a vinyót? Vmi ilyesmit hallottam magyarázatnak, h arcade esetében miért tűnik el az út alólunk.
De ha ez az árcsökkentés idáig is elér, akkor már szinte nincs min gondolkodni, a a legtöbb játék megjelenik boxon és negyed annyira problémás, mint egy pc. már csak a live-ot kéne megoldaniuk.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Kobe
veterán
elvileg szombaton volt az E3 on a microsoft konfenenciája, nem kellene lassan valami infónak szivárogni ?
-
arty
veterán
válasz Dr. Akula #16 üzenetére
attol, h installálsz, még be kell tenni a játék lemezét, max nem mindent arrol olvas
ps3 esetén az install kényszer: olyan lassu a bluray olvaso, h nem tudtak rá épiteni a fejelsztők
x360 dvdrom gyors, de pokoli hangos...éshát 'csak' egy dvd
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
JanR
addikt
En is amiatt vettem x-et, hogy nem koltok tobbet gepre - szep es jo , raadasul 42"-os plazma is megvan hozza, de szamomra akkor is a PC marad a nyero, hiaba probaltam be a konzolt. Olyan teren viszont sokkal jobb, ha haver/haverok atjon/atjonnek akkor 2-4-en nagyon jol elszorakozunk 1 kutyuvel. Amugy sztem annyira nem veszes, ha nincs vinyo a box-ban. Egy darabig nekem is igy volt.
Amugy az arcsokkenes jo dolog, ezek az ujabb fajta x-ek nagyon jol birjak. A titka mindennek, hogy jateko utan tessek oket bekapcsolva hagyni 4-5 percig, had hutse le magat -
Dr. Akula
félisten
Patchelni muszáj, ma már a konzolos fejlesztők se lazsálhatnak úgy mint régen, mert beelőzi a konkurrencia. Ennek meg ez az ára. Az installálás is jó dolog (feltéve hogy a másolásvédelem miatt nem kell állandóan cd-t pakolni a meghajtóba, és várni amíg felpörgeti), vinyóról sokkal gyorsabban betültődik minden mint cd/dvd/bluray/akármi lemezről.
-
őstag
Énis filozom,hogy a gép mellé venni kéne egy konzolt mert tényleg ha veszek egy jobb vga-át akkor már ott is van árban,és fél év múlva meg felejtös, az ára tizedére esik(mármint a vga-nak),meg nem viszi az új gamékat,mert nem támogatja majd a pl direktx10.1.1.5Azért ha azt nézzük még most is a nemtom én hány éve kiadott,ps2-es gépek viszik az új gamékat Nem kellett egy forintot se költeni rá,új vga,stb..Persze attól függetlenül fejlesztgetem én a gépem is (ahogy tudom) De ha egyszer besokallok,akkor jól jönne a konzol. Csak itt a kérdés melyiket éri meg jobban megvenni ?ps3?xbox360? melyikre jön ki több új játék?na még ezt nem döntöttem el utána irány a bolt
-
Peat;)
veterán
a vinyó a demokhoz kell, semmi máshoz, még neten is lehet játszani nélküle...
de aki nem köti netre a gépét mint pl én az inkább vett egy arcadeot és a maradék zséből plusz játékot, na meg hdmi kábelt, ami a premiumban sincs benne igazán katasztrófaként éltem meg hogy 50k-ért vettem egy erőgépet10: szerintem meg egy konzolnál soha se legyen telepítés, az hogy ps3-nál a blu-ray ellenére bevezették: a programozók lustasága. Ráadásul a plusz telepítési idő sehol nem térül meg x-hez képest. X-nél ugyebár még gta4-nél is tökmind1 hogy van-e winyó vagy sem. Szépen közelít a konzolipar a pc-k felé(patchek létrejötte, ps3-nál telepítés), ami csak kellemetlenséggel járt eddig. Nintendo van észnél még.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
sztem mehet lejjebb az ár, vzseg az előállítás is olcsosodik, hiszen jön a 65nm-es GPU!
jó lenne ha ez a széria immár VALÓBAN megbízhatóvá válna. hiába javult ezen a téren a box, pokoli rossz a statjuk egy átlag szorakoztatoelektronikai eszköz mellett
egyébként az árkád teljesen használhato - az árához képest. +hdmi kábel 2ezer ft és mehet is a játék tévén v. monitoron van pár játék, ahol 1-2 fícsör hiányzik a winyo miatt (replay, multiplayer, letöltések) de azért nem tul nagy érvágás és később még mindig lehet venni winyot, ha hiányzik - a legjobb persze az lenne, ha soha nem létezett volna árkád, akkor a fejlesztők is bátrabban használhatnák ki
meg jólenne, ha az elite-ekbe bluray olvasot tennének végre
g@bo: miért lenne használhatatlan az árkád?
simonzé: egy bizonyos sata winyot tudsz csak használni. bizonyos WD modellek behekkelhetőek a gépbe, de nem ajánlott és szét is kell barmolni a gépet hozzá- a gyári 20g-s pedig 12ezernél indul...
[lAyCsI]: konzolhoz kontroller dukál - nyugi, megszokod!
djtoomi: amcsiban PRO van már
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
djtooomi
tag
Nem Pro, hanem Premium.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
CSorBA
őstag
PS3 ára is csökkenhetne..
-
[lAyCsI]
addikt
inkább végre egy stock XFPS-szerű kütyüt hoznának már ki hozzá végre,
ami rendesen működik-= No way back from Here =-
-
g@bo
nagyúr
spéci cucc a vinyó, sima laptop hdd nem oké, nem is beszerelhető, hanem tokban van és kivülről csatlakoztatható...
20 gigás utólag megvéve se ocsó... kapásból kijött volna a nagyobb masina.
az eredei kábelek árát is érdemes a mediaban meglesni, 7-10k, az se kispálya. persze annak megvétele nem kötelező.
-
simonzé
addikt
mijómán. Mindig van egy szakértő aki megmondja a frankót. Persze valahol ő is magánember, így maga felé hajlik a keze. Szeretne WiiSportsot játszani, de nincs pénze másik konzolra az X360-asa mellé. mit csinál? végez egy kutatást ami szerint az X360-nak mozgásérzékelős kütyüre van szüksége, a kutyájának meg nagyobb ólra. És ezt kiadja hivatalos formában. Nem hülye.
I don't fit in. I fit out.
-
Kobe
veterán
Az E3as bejelentésre kiváncsi leszek. Szerintem valamiféle megállapodás biztos van a játékgyártókkal, sztem ebben a szituban jó húzás, hogy a gép árát csökkentik, és az eredeti játékok eladását növelik. Ha abból csurran cseppen valami az MS-nek, sztem pénzénél van, és talán kifizetődőbb taktika. A mai érában, ha azt nézem hogy lassan már röhejes - egy jobb VGA árával azonos pénzért adják a konzolt, akkor lehet hogy sokan elgondolkoznak hogy eredetileg tervezetek X forintot konzolra azt jól bewarezol, most X-Y ft a gép, akkor Y összegét originál játékra költi.
-
törölt tag
Ha meg tovabb csokkentik lesz egyaltalan nullszaldo a konzolokon? Vagy a gamekon akarnak profitot szerezni, esetleg bevallaljak a konkurencia kigyilkolasaert folytatott harcban? Illetve egyaltalan tenyleg veszteseges midnen konzol eladasa, vagy az csak mediahack volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HTC One / 0 perces, abszolút karcmentes
- LG UltraGear 27" OLED 240Hz 1440p 0.03ms 27GS95QE-B Monitor
- Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36
- ÚJ TRUST GXT929 HELOX vezeztéknélküli gamer egér és TRUST GXT833 THADO TKL gamer billentyűzet!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151 (BX80684I59600KF) Processzor- Használt