- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #59 üzenetére
Lehet, hogy nem ide tartozik, de én mrá kezdem azt felismerni, hogy élőben minden ház jobban néz ki
Nekem ilyen Lian Li házam van, és azért csak visszafordulok mindig az ajtóban vetni egy pillantást a házra, szerintem a szobám dísze is egyben, ezzel csak azt akarom mondani, hogy a képről ocsmánynak tűnő házról is kiderülhet , hogy a "még elmegy" kategória élőben^^
-
Jim-Y
veterán
válasz
szilagyiv #42 üzenetére
Szerintem meg ilyen házakból van egy tucat a piacon, csak márkákat említve, és nem a minőségüket zapulva, csak a stílusjegyeket:
CM, Sharkoon, Antec, Aerocool, Xigmatek, TT ezen gyártók főbb írányvonala pont a te ááltalad stílusosnak tekintett ledes, normál ház.Nem akarok összeveszni senkivel, egyébként ez a FD ház nekem sem jön be, de azt nem tudom szó nélkül hagyni ha valaki pont ezt tucatozza le, vagy tucatozza de akkor mutasson még egy ilyet ezen az áron ...
-
Jim-Y
veterán
válasz
Neovenator #37 üzenetére
Nekem azzal semmi bajom nem lenne, ha beírnád, hogy neked nem tetszik, és hogy ilyet biztos nem vennél, ez a saját véleményed lenne ami abszolút a magánügyed. Ellenben jössz trollkodni, hogy ez tucattermék, és hogy egy rakat fos, mire visszakérdezek, hogy akkor mi a nem tucattermék szerinted, válasz:
"Ilyen "design"-al megáldott házakat tucatjával lehet találni...nem kell hozzá túl sok tervezői munka ugyanis, hogy összehozzanak egy ilyet...
" szóval semmi válasz nem jött, csak a trollkodás tovább
-
Jim-Y
veterán
válasz
blackydan #20 üzenetére
Egyébként szerint nem rossz dolog, hogy most kijött ez a ház, nyilván nem a legjobb, és nyilván nagyon megosztja az embereket, de ilyen stílusú ház, ebben az árszegmensben nem sok van, ha van.. nekem az Elite 335 is nagyon tetszik, láttam élőben is, de örülök, hogy az alsó kategóriában is van már ilyen minimal-designú ház
Egy FSP HEXA-val el tudnám képzelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest