Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Azon hogy drága, mit kéne részletezni. Talán az ÁFA emelést?
Jójó, teljesítménybe jobb, de ennyi plusz kiadás nem éri meg.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Dassler
őstag
A legtöbben azért nem vennék, mert aránytalanul drága. még. Ráadásul Mo-on sokak egyhavi bérét meghaladja a 600 dollár. Ez még USÁ-ban sem kevés pénz egy adattárolóért, tekintve, hogy egy hasonló kapacitású HDD tizede. Semmi baj nincs ezzel, újdonság, annyiért adják, amennyiért megveszik az eladni tervezett darabszámot + még néhány egyéb szempont.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
törölt tag
-
.mf
veterán
Hogy a Fusion-IO-ról ne is beszéljünk...
---
Ez mind, 255MBps? Már SATA-6Gbps-ot kihasználó, min. 300MBps-ot meghaladó lemezeket vártam (Nem mintha azokat rohannék venni, de remélem téli/tavaszi gépcserére már jobb áron lesznek gyors SSD-k rendszerlemeznek)
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
veterán
Inkább maradok a jó öreg winchesternél
duree54
-
sNORh
addikt
válasz Depression #3 üzenetére
hát igen.. majd idővel aztmondjuk hogy 64GB-os SSD 15k.. majd akkor.. persze 2020-ba
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Ari18
őstag
Hónapok óta szeretnék egy SSD-t, de az a fránya ár csak nem akar emberi árra lemenni
-
Sunzi
aktív tag
-
Devid_81
félisten
hmmm, alakul ez szépen lassan
...
-
Dassler
őstag
Fain adattárolók, de még úgy látom, maradnak a HDD-k a gépemben
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
erdoke
titán
Picsafüst mind, ha a minap RAID0-ba kötött 16 db Intel SSD mellé tesszük. 3,4 GB/s adatátvitelt értek el a tömbön.
A legjobb aláírás a héten
-
bocsika
aktív tag
Ó miért nem lehet ezeket olcsóbban adni. Pedig igen csak megdobná a gépemet.
-
Tomate
veterán
Ez nagyon f@sza, de miért nem tudnak már odaverni az árral is. Oké, hogy kihozzák az X-ediket, de akkor amit kivonnak a gyártásból azt adják bagóért...
-
Depression
veterán
Jónak jók, de messze nem érnek annyit, mint amennyi az áruk. Ahhoz igencsak eleresztve kell lenni, hogy 60 gigáért 100k-et kiadjanak az emberek.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
törölt tag
Örvend a lelkem az ilyen hírek hallatán. OCZ-nél miért 60 GB-os meghajtó(k)ról beszélnek? Ezekere kevesebb adat fér, mint egy 64 GB-osra?
[ Szerkesztve ]
-
brumesz
aktív tag
jajj de elfogadnék egyet az agility ex-ből...na, majd nemsokára
[már csak pár év...]cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest