- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fapados Lexar SSD indul a PCI Express 4.0-s vágányról
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fali konzol lapos tévékhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Jól mondod, hosszú távon. Lehet, hogy nagyon maradi vagyok, de egyelőre én nem nagyon látom értelmét ezeknek a nagyon mini platformoknak. Tényleg poén, hogyha egy gombostűfejnyi térrészbe bele tudják "zsúfolni" egy 20 éves PC teljesítményét... de kinek, minek? Akkor már inkább 20 gombostűfejnyi méretben egy 5-6 évvel ezelőtti teljesítményt, már ha lehet választani
. Engem még az se érdekelne, hogy az előbbi beéri 10 mW-tal, az utóbbi viszont már 150 mW-ot fogyasztana - pláne, ha van mellette egy több 10 W-ot fogyasztó kijelző/monitor, ami nem kapcsol ki percenként, ha épp nincs használatban...
Szerintem viszonylag kevés helyen igazán kritikus az SoC fogyasztása és a mérete, a teljesítmény sokkal fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest