- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
antikomcsi #34 üzenetére
MS su$$$$...de ezt azért OS-től függetlenül kellene megoldani, bár lehet nem olyan 1xű, mint ahogy én azt elképzelem
-
Chaser
legenda
válasz
antikomcsi #32 üzenetére
Na ez nem rossz, erről én nem láttam sok hírt, csak a bivaly kártyákról, pedig ez nem elvetendő szempont. Ezt AMD is megoldhatná de nagyon.
-
Chaser
legenda
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Mióta tudja lekapcsolni nv-nél a külső vga-t az igp? Úgy tudom még AMD oldalon se sikerült.
-
Chaser
legenda
Ez azért még mindig odab@sz
"MSI Reminds You...
• The floppy disk cable will be optional. "szerk: Most látom, a 785G-s ATX lapon van power és reset gomb is
-
Chaser
legenda
Még nincs, hangsúly a még-en
Ma még elég, 1 év múlva talán nem, procit meg könnyen lehet majd váltani, am3 még élni fog egy darabig, de az már bajos, ha ramból nem tudsz bővíteni, én ha veszek most éemdí lapot 1úttal veszek még 2x2GB ramot is, fiókban elfér, ennél már csak fentebb fog menni az ára, ezért is spájzolnék be belőle. 1ébként aki olyan perverz, hogy game közben kódolgat, annak már most jól jöhet 4GB+ ram, mondjuk van 8-as, abból 6-ot a winnek adsz, 2-t meg swap fájlnak, ne a vinyón legyen és van olyan progi ami írdatlan sok ram ellenére is igényli a swapot.
-
Chaser
legenda
Kár hogy a kicsin csak 2 DIMM van, hosszú távon már kevés lehet. Kezdi összekapni magát az MSI, mATX lapok tuningot tudnak, biztos alájuk tett a GB, náluk ez már rég alap a legtöbb mATX lapoknál is.
szerk: Az ATX-es 785g lapjuk sztem nagyon tuti kinézetű és elrendezésű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest