- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnR
aktív tag
A videokártyák maradjanak csak a grafika kiszámolásánál. Ha egy-két nagyságrenddel megemeled a részletességet, rögtön maguk alá csinálnak a látvány kiszámításában is, nem kell ahhoz még a fizika is. Még nagyon messze van a PC-n kiszámított SW látványvilág (a mozi filmben látható). Van még hova fejlődni, nem kell mindenbe belekontárkodni...
Fizikai szimuláció -
JohnR
aktív tag
Javaslom tanulmányozni ezt. Itt még az se pattog fél órát ami gumiból van. A gravitáció már csak ilyen.
-
JohnR
aktív tag
Ha ez a fizikai szimuláció csúcsa, akkor most hagyják abba
Hanyas vótá fizikábul? Itten semminek nincs tömege?
A Havok sem realisztikus (ahhoz azért több számítási kapacitásra van szükség, ha nem hiszed kérdezd az F1 fejlesztőit), de azért kicsit valóságosabbnak tűnik. Sok habszivacs kőtömbbel, meg habszivacs fémgerendával dolgozik ez a fiziksz (vagy csak a programozók buktak fizikából).
-
JohnR
aktív tag
Ruha
Vonat
Kis rombolás
Még több rombolás
Nos ilyeneket szeretnék látni már játékokban processzoron számolva
Azért van az a kib*tt több mag, hogy számoljon vmit -
JohnR
aktív tag
Egyszer már belebubogtam ebbe a fiziksz témába, és akkor már nekem ugrottak az nV fanok, hogy mit képzelek én... De úgy látom, hogy azért másnak is böki a begyét a téma, és nem nyugszik bele, hogy GPU gyorsítás nélkül voltak már fizikai számolások sok évvel ezelőtt is, amik százszor többet/jobbat mutattak, mint a fiziksz. Kár fényezni tovább a témát, meg védeni a mundér becsületét. Csak úgy tudnak pénzt csinálni belőle, hogy sok felhasználót átb@sznak, a többinek meg vetítenek nagyokat. Van még aki ezt beveszi, meg lesz ezután is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest