Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
burriebonz #24 üzenetére
A pontos paramétereit nem tudom a sztereronak, de csatalkozva Runner_fxr-hez, én is csak azt tudom mondani, hogy a soundlink mini valami brutálisan szól.
Konkrétan keresed a szobában a többi hangfalat, mert olyan telt térhangzást ad, hogy az elképesztő. Én egy "alma" boltban próbáltam ki. Jawbone Jambox-ot akartam először venni, de annyira leírták a Bose mellett, hogy ki kellett próbáljam mindkettőt.
Egyértelműen magasan ver minden hangeszközt ebben a katagóriában. JBL bt cuccokat is...
Én 165$-ért vettem, ennyit simán megért. -
burriebonz
tag
De azt nem értem hogy bő 25 centis cucc minek sztereó? Ezen már elmélkedtünk akkor is amikor ezek a hordozható cd-s magnók mentek. Mert ha jól emlékszem a normál sztereó hangzáshoz min. 1.5 méter távolságnak kell lennie a két hangsugárzó között. (Ha tévednék javítsatok nyugodtan.)
-
Az igazat megvallva a legtöbb ilyen bluetooth hangszóró drága. A Bose ezek közül kiemelkedő hangminőségű.
Vannak olcsóbb bluetooth hangszórók is, de azok kb úgy szólnak mint egy laptop hangszórója.
Ezeket megkapod akár 10 ezer alatt is, de max 15. Ha minőségit akarsz, ami mondjuk úgy szól mint egy otthoni kis micro hifi, vagy akár jobban is, akkor zsebbenyúlósabb a dolog, ezek a cuccok 40-60 ezer között vannak, ultra hordozható kivitelben. Amiket kb egy övtáskában is el tudsz rakni, érthető, hogy ez drága.
A cikkben szereplő pedig már nagyon durván jól szól, ez a kategória az ultra hordozható felett van egyel, ez is hordozható, de ehhez már nem elég egy övtáska, hátizsákban tudod hordozni, de ez már "komoly" hifi hangzást produkál.Sokan leszólják ezeket a bluetooth hangszórókat, drága stb. Tény, hogy drága, de ilyen erővel minden az, pláne Magyar fizetéshez mérve.
Nekem a Bose soundlink mini van, ami ha nem is hangerőben brutális, de olyan döbbenet minősége van mint egy otthoni 2.1-es jobb fajta hangszóró szettnek, sőt, a haverom logitech hangszóró szettjénél szebben szól, pedig az egy méretes, otthoni, 2.1-es, nem hordozható eszköz. Ehhez mérten brutális mit tud a kis Bose.Menj el egy kiállító terembe és hallgasd meg ezeket a cuccokat, utána mond, hogy drága.
-
profi
aktív tag
Kicsit dràga...
-
Nekem a Bose Soundlink mini van, megdöbbentőminőséget produkál, azért dobták piacra ezt a 3-as verziót a normál soundlinkből, mert azt a hangszóró megoldást alkalmazzák benne amit a miniben, mert annyira jól sikerült. Ezek valóban nem olcsó termékek, de összehasonlítva a konkurenciával, azt lehet mondani, hogy bizony megérik az árukat. Mivel sokkal jobban szólnak. Akik fikázzák ezeket a termékeket nyugodtan menjenek be egy üzletbe és hallgassák meg mit tudnak, utána jöjjenek ide észt osztani.
Az meg senkit nem érdekel, hogy egy otthoni hangcucc, hogy szól, nagy méretben bármit lehet, az igazi bravúr az, hogy előkapsz egy övtáskában elférő kis dobozkát és olyan hangon szól mint ha bekapcsolnál egy otthoni hifit, vagy egy kis hangszóró szettet. Én idáig még bárhol elővettem és bekapcsoltam, az emberek csak döbbenten nézték, hogy mit tud. -
Horbal
őstag
válasz
burriebonz #18 üzenetére
Nagyanyám konyhájában default darab volt
Semmiképpen nem akartam ezt a BOSE cuccot fikázni mert dunsztom nincs milyen (soha nem lesz ilyenem mert nincs rá szükségem, elég nekem a jó kis stereo erősítő (HK valami közel 15 éves darab de most is úgy szól mint új korában - lassan megérik egy kondizásra meg vezetékezésre) + JAMO (szintén jó 10 éves még az elpusztíthatatlan korszakból) hangfalpár kombó otthonra, utazni meg fülessel szoktam).
Csak ez a retro láz már állati unalmas (nekem).
-
burriebonz
tag
Mondjuk az a képen lévő 403-as alapvetően még a kor színvonalát is alulmúló konstrukció volt, de azért akadtak a Sokol-nál is normális darabok, igaz hogy kb. minden darab más volt, minőséget azt az összeszerelő pillanatnyi befolyásoltsági szintje határozta meg!
-
burriebonz
tag
Bakker pont ezt akartam írni!
Meg így a volt kgst országokban Retro névvel is árulhatnák, arra úgyis harapnak manapság a népek! -
tomab04a
aktív tag
Ez echte baromság. A sokol őskövület, amikor ez kijön, ugyanennyi idősen az is minimum olyan értéket fog képviselni mint most a sokol. A hangminőségről meg a sokolozásról meg már ne is beszéljünk. Szerintem aki ezt mondja, az még nem igen hallott semmilyen high end márkát.
-
Benzoldog
tag
A 14 órás folyamatos üzemidő jól hangzik, viszont a hangteljesítményére és minőségére én is kíváncsi lennék...
-
kecskebégető
aktív tag
Na végre megfelelő kategória -Ne a Karikázott e(apple blog)...
-
rizso
addikt
Na én is így vagyok most: meghallgattam pár Bose, HK, JBL "mini" bluetooth hangszórót, és lepadlóztam. Amilyen kicsik, és amilyen hangzást tudnak...bahh, tényleg brutál. Még párom is csak annyit mondott, hogy aztq...Mondjuk meg is kérik az árukat, mert amiket én néztem, olyan 200-400€ körül voltak, ami valljuk be, rohadt sok pénz.
-
Hgovi
aktív tag
Azok a szép idők: Szól a rádió /sokol/
-
Sokol rádió Bose módra.
Azért a hangminőségre kíváncsi lennék.
-
bteebi
veterán
Ez így ebben a formában gáz. Ennyi erővel veszek Sokol rádiókat, nyomok rájuk Bose címkét, majd semmilyen adatot nem adok meg róluk, viszont jó sokat kérek értük, és már kész is az originált Bose
. Kínai dzsunkagyártók előnyben.
-
nednez
tag
Sokol 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kicsi, könnyű és egész sokáig bírja szuflával az állítólag pazar megszólalást produkáló SoundLink III.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest