- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- OnePlus Pad 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tombar senior tag pff sajna nekem egy p4esem van (még...  és majd és majd ), de csak most értem el a végét felhasználás szempontjából. nem vagyok intel fanatikus, kemény egy fajta cpu-t használok idestova 8 éve, de valahogy nem vennék amd-t. sokat olvasom a gépösszerakós topikot és sűrűn ajánlgatják amdkhez az után gyártott hűtőket, míg intelnél csak nagyobb tuning esetén. kb egy 6-7 ezres hűtővel sztem árban már kisebb a differencia és ha időtállóságot nézzük, nem mindegy hogy rá tudsz e még esetleg húzni másfél-két évet. ), de csak most értem el a végét felhasználás szempontjából. nem vagyok intel fanatikus, kemény egy fajta cpu-t használok idestova 8 éve, de valahogy nem vennék amd-t. sokat olvasom a gépösszerakós topikot és sűrűn ajánlgatják amdkhez az után gyártott hűtőket, míg intelnél csak nagyobb tuning esetén. kb egy 6-7 ezres hűtővel sztem árban már kisebb a differencia és ha időtállóságot nézzük, nem mindegy hogy rá tudsz e még esetleg húzni másfél-két évet.
 nem olvastam el az összes kommentet, de azért jobban érezhető az amdsek támadása.
 koca játékosoknak meg jó ez a teljesítmény, de ha egyszer el kezdesz játszani, előbb utóbb beszív magával és utána meg vehetsz egy dedikáltat is.
 amúgy a z68at sztem a virtu meg az ssd-s megoldás miatt adták ki. jórész aki tuningol nem igp-t fog használni. azért intel terén is van vmi jellemfejlődés révén hogy az 55ös lapokba elvileg jön majd E-s szendi (asszem, de nem biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és majd
 és majd