- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
pff sajna nekem egy p4esem van (még...
és majd
), de csak most értem el a végét felhasználás szempontjából. nem vagyok intel fanatikus, kemény egy fajta cpu-t használok idestova 8 éve, de valahogy nem vennék amd-t. sokat olvasom a gépösszerakós topikot és sűrűn ajánlgatják amdkhez az után gyártott hűtőket, míg intelnél csak nagyobb tuning esetén. kb egy 6-7 ezres hűtővel sztem árban már kisebb a differencia és ha időtállóságot nézzük, nem mindegy hogy rá tudsz e még esetleg húzni másfél-két évet.
nem olvastam el az összes kommentet, de azért jobban érezhető az amdsek támadása.
koca játékosoknak meg jó ez a teljesítmény, de ha egyszer el kezdesz játszani, előbb utóbb beszív magával és utána meg vehetsz egy dedikáltat is.
amúgy a z68at sztem a virtu meg az ssd-s megoldás miatt adták ki. jórész aki tuningol nem igp-t fog használni. azért intel terén is van vmi jellemfejlődés révén hogy az 55ös lapokba elvileg jön majd E-s szendi (asszem, de nem biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest