Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szombatitomi
senior tag
Így van.
Nekem ma érkezett meg egy RPI 3, robotot fog vezérelni, de előtte kipróbáltam médiacenternek, mert a HTPC-ben meghalt a videokártya. Gondolkoztam rajta, hogy egy videokártyát vegyek bele, vagy legyen az is egy RPI, (árban ugyanott van) de annyira jól működik az egész, hogy nem is kérdés, hogy az utóbbi lesz. Sokkal kevesebb helyet foglal, takarékos, és gond nélkül játssza a 1080p filmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- Synology NAS
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Eladó AM5 Gamer Számitógép
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem ma érkezett meg egy RPI 3, robotot fog vezérelni, de előtte kipróbáltam médiacenternek, mert a HTPC-ben meghalt a videokártya. Gondolkoztam rajta, hogy egy videokártyát vegyek bele, vagy legyen az is egy RPI, (árban ugyanott van) de annyira jól működik az egész, hogy nem is kérdés, hogy az utóbbi lesz. Sokkal kevesebb helyet foglal, takarékos, és gond nélkül játssza a 1080p filmeket.