- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Nem vitás, hogy a PC erősebb, csak nekem elegem lett abból, hogy optimalizálatlan minden...
Annó mikor a GTX690 volt a csúcs, nem tudtam sem a Crysis 3-mat és sem a FarCry3-mat úgy végigjátszani, hogy néha-néha ne akadjon meg... A PC-t százezres vassakkal javítod... A konzolt meg szoftveresen javítják lassan a fejlesztők...
Szerintem egyik tábor sem lehet elégedett... Egy Uncharted 4-re leszek majd kíváncsi, de PC-re akkor már persze valószínű GTX880 lesz 170.000Ft-ért... Csak kérdés minek??? Mi fog rajta futni és hogyan???
Én most a "PC fegyverkezési mániából" és annak mesterséges igazolásából kicsit kiábrándultam...
Sajnos egyik platform sem ideális... Ha nagyon nem indul be a PS4, és még játszani akarok, akkor visszamegyek PC-re... Addig legalább kijön a DX12, meg a köv.gen vga sorozat... De még bízok...
Ráadásul a legfontosabb:, játék közben nem feltétlen a grafika és az fps a legfontosabb, az csak hobbi...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest