Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
Szia!
Ne haragudj ha ezzel megbántottalak (vagy másokat bántok). Nem állt szándékomban, szó sincs ilyenről!! Ezért is tettem offba és áthúztam. De lehet rosszul fogalmaztam, sőt! ezek szerint igen
Tényleg elismerem azok munkáit is akik esetleg nem tudják saját kezűleg elkészíteni a tárgyakat, de van hozzá fantáziájuk és érzékük! Ugyan olyan ügyesek ők is, mint bárki más e téren! Sőt ilyen emberekkel öröm együtt dolgozni, mert hát bevallom néha a fantáziám eléggé szegényes
Na de nem szaporítom tovább az off-ot, a lényeg ne haragudj ha megbántottalak 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg elismerem azok munkáit is akik esetleg nem tudják saját kezűleg elkészíteni a tárgyakat, de van hozzá fantáziájuk és érzékük! Ugyan olyan ügyesek ők is, mint bárki más e téren! Sőt ilyen emberekkel öröm együtt dolgozni, mert hát bevallom néha a fantáziám eléggé szegényes
Na de nem szaporítom tovább az off-ot, a lényeg ne haragudj ha megbántottalak