Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem voltam egyértelmű akkor...
Az előlapi panelból szeretném kiszedni a kapcsolókat vezetékestül, mindenestül, de ott van az a fránya, kőkemény ragasztó, azt szeretném eltávolítani, hogy a rögzítő műanyag fülek és a kapcsolók/pilácsok is egyben maradjanak, ne okozzak sérülést. Gondolom ha anno odapöttyentették azt a ragasztót, valahogy el is lehet tüntetni, mondjuk felmelegítéssel, vagy valamivel ami a ragasztót oldja, de a műanyag pöckökben nem tesz kárt.Drizzt01: Azok csak hosszabbítók, már néztem... Jobb szeretném megtartani az eredetit és azt felhasználni, mert az 60cm-es. Ráadásul még szívatni is akarom magam,
mert gondoltam én magam harisnyáznám, úgysem csináltam még ilyet. Kell valami spéci szerszám, vagy elég egy hőlégfúvó és egy gemkapocs? Valahol el kell kezdeni, gondoltam nem ugrok neki rögtön egy tápegységnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest