- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Nem voltam egyértelmű akkor...

Az előlapi panelból szeretném kiszedni a kapcsolókat vezetékestül, mindenestül, de ott van az a fránya, kőkemény ragasztó, azt szeretném eltávolítani, hogy a rögzítő műanyag fülek és a kapcsolók/pilácsok is egyben maradjanak, ne okozzak sérülést. Gondolom ha anno odapöttyentették azt a ragasztót, valahogy el is lehet tüntetni, mondjuk felmelegítéssel, vagy valamivel ami a ragasztót oldja, de a műanyag pöckökben nem tesz kárt.Drizzt01: Azok csak hosszabbítók, már néztem... Jobb szeretném megtartani az eredetit és azt felhasználni, mert az 60cm-es. Ráadásul még szívatni is akarom magam,
mert gondoltam én magam harisnyáznám, úgysem csináltam még ilyet. Kell valami spéci szerszám, vagy elég egy hőlégfúvó és egy gemkapocs? Valahol el kell kezdeni, gondoltam nem ugrok neki rögtön egy tápegységnek... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- New World - az új Amazon MMORPG
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- OLED TV topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

mert gondoltam én magam harisnyáznám, úgysem csináltam még ilyet. Kell valami spéci szerszám, vagy elég egy hőlégfúvó és egy gemkapocs? Valahol el kell kezdeni, gondoltam nem ugrok neki rögtön egy tápegységnek...