Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Látom sokan szeretik az IceQ hűtéseket. Nekem a harmadik ilyen típusú kártyám van és szép lassan megváltozott a véleményem róla. Az ember - vagy legalábbis Én - azt várná, hogy ha 2-nél több évig használom a kártyát, akkor nem lesz csapágyas, nem kopik be és nem kezd el zajongani. Nálam viszont ez a helyzet immáron harmadjára. Én átlag 4 évig használom a hardvereimet és ez így kicsit bosszantó. Bármennyire is szeretnék, hogy fogyasztói társadalomként viselkedjek, Én nem vagyok egy nagyfogyasztó, ezért aztán inkább előbb veszek meg valamit drágábban és durván kétszer annyi ideig használom, mint a nagy átlag. Így viszont már messze nem éri meg az a pluszköltség, amit beleinvesztálok egy HIS kártyába, mert vagy a hűtést (HIS IceQ-nál ez a legnehezebb szerintem), vagy a kártyát cserélem le idő előtt.
Egy szó, mint száz: Én már nagyon nem rajongok ezekért az "extra" kártyákért.
Jó szívvel, ma már, Én inkább a jó kártya és azonnal hűtőcsere kombót javaslom, mint ezt a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest