Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
muxi-muxi #73 üzenetére
iTunes-nak rengeteg alternatívája van, sok ingyenes, okosabb, jobban használható sw létezik. Én Floola-t használok, gyors, könnyű kezelni, tud mindent. Sosem kedveltem az iTunes-t. A klasszikus drag&drop pedig az mp3-ak illegális terjedése miatt nincs az Apple-nél, tehát ugye one-way-ticket van: feltölteni és törölni lehet, másolni nem - rendben van ez így.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
muxi-muxi #73 üzenetére
Mint mondtam, nemsokára meg fog jelenni a vlc ipod/iphone-ra, ami már köszörülni fogja ezt a csorbát, de elvileg eddig is lejátszotta jb-vel.
Itunest én is iszonyatosan rühellem, baromira be tudja lassítani a gépemet, pedig nem rossz gépem van, és a maga kis rendszerezése is idegesítő, de sajnos meg kell tanulni vele élni, ha ezt szeretnénk.
Amúgy én a click-wheel-től mindig is agyfaszt kaptam, és sose tudtam használni rendesen, sokkal jobb a touch vezérlése (bár lehet azért éreztem így, mert touch után próbáltam).
Amúgy kíváncsi lennék, hogy most, hogy feltehetőleg jönnek a komolyabb játékok, mennyire fog kihatni az új touch-ra a kevesebb ram az iphone-hoz képest.
alamuszi: szerintem hagyjad evone-t, mert amint ép ész érvekkel van szembesítve tovább suhan a témán, mintha nem is szólt volna hozzá (ami rendben van, mert legalább nem megy a trollkodás, de legalább beismerhetné, hogy téved néhanapján..)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő