Legfrissebb anyagok
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem kötöttem bele... Reagáltam rá.. És ez megint más, nah de mindegy. A tény az, hogy sok olyan ember van, aki azt vallja, hogy a telefon telefonálásra való, nem másra, annak meg lehet magyarázni, hogy egy telefon mindenre jó...
Én is próbáltam több embert meggyőzni már arról, hogy azért jobb, mert minden egy helyen van, nekik ez mindegy, a telefon arra jó, hogy telefonáljanak vele, és kész.
És azok pedig, hamarabb vesznek egy "sima" mp3 lejátszót zenére, mint egy ilyen terméket.. Főként az ár miatt. Apple ide vagy oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest