Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát igen, nem annyira reális, hogy értsen magyarul egy ilyen asszisztens, de amúgy nem mintha nem lehetne megcsinálni, biztos vagyok benne, hogy itthon fejlesztők már csináltak ilyet, csak erőforrások híján nem olyan komplex, mint a nagyobb nevek.
Én mondjuk nem szeretek ilyesmit használni, nem jön természetesen, hogy beszéljek a telefonhoz, ráadásul a Google asszisztens erre rátesz egy lapáttal, hogy neve sincs, csak "ok, Google"
Cortanát szerettem WP8.1-en, de hiába van droidra, nem igazán működik olyan jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Projektor topic
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Megérkezett a hardverszállítmány
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cortanát szerettem WP8.1-en, de hiába van droidra, nem igazán működik olyan jól.