Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Pendrive probléma
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
Mint infotanár esetleg ismerkedhetnél egy kicsit linuxxal is, pl ubuntu. Nem térítésnek mondanám ezt, de a munkakör megkívánna némi kitekintést más irányokba is. Az openbsd nem is merem mondani.
Elektronikus naplót dedikált wines sw-el??????

2012 táján ennek valami normális webes interface-n keresztül kellene mennie. Így bármilyern gépről lekérhető adminisztrálható lenne. Én a gyerek miatt a Bp-i.Teleki Blanka gimi elektronikus naplóját láttam na az overkill.
Ráadásul Ingyenes opensource-os, php alapú (szintén ingyenes) linux infrastruktúrán fut. Szívesen host-olják is szerintem, így még az üzemeltetési költsége is nagyban megúszható. Azóta néha előbb tudjuk egy dolgozat jegyeit mint a gyerek. Nem tud lódítani arról hogy hol tart a tananyag mert azt is vezetik benne. A hiányzásokat is be kell vezetnie itt is a szülőknek, üzenőfelület a tanárok felé és vissza is. 25ezres Tablet is korekten megjeleníti a weboldalt. Az Ált. isk-hoz képest űrkorszak.
Javasolnám nézzétek meg és ne kínlódjatok winnel ezen a téren. -
fodorzsolt
csendes tag
"Megszűnik ugye a tiszta szoftver program."
Feleslegesen ne keltsünk pánikot. Tudomásom szerint nincs információ erről. A szerződés jövő márciusban jár le. Nyilván hosszas vita lesz a folytatás kapcsán. Annyiban egyszerűbb lesz a helyzet, hogy az iskolák többsége állami lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi