Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sajnos itt tart az ország. Egyre megyünk lentebb. Informatikát tanítok, de hogy minek.... kezdem bánni, hogy tanár lettem. A fősuli után úgy léptem ki a nagybetűs életbe, hogy írtam, egy korszerű oktatóprogramot. Mindenki dicsérte. Amikor felvettek az iskolába tanítani, akkor szembesültem vele, hogy hiába megírtam a legkorszerűbb ismereteket átadó hardver oktatóprogramot, nem nagyon tudom majd használni
Közölték velem, hogy a sulinak csak 1 projektora van. A teremben középen félig válaszfal csak az egyik oldalon ülők látják a táblát.... na ha ezt a fősulin látta volna a pedagógia tanár....
Megszűnik ugye a tiszta szoftver program. Mi lesz áttérünk linuxra? Készen állnak erre a tanárok? (nem csak az informatika tanárokra gondolok)
Akik eddig minden nap a suliban az informatika órán windows operációs rendszeren nőttek fel, érettségizni linuxon fognak?Most már az iskolák egy része digitális naplót használ. A mi naplónk csakis kizárólag windows alatt fut. Na most akkor egy gépre tegyünk fel linuxot is meg windowst is? (persze tudom, hogy linux alatt esetleg megoldható emulátorral, de az is csak bonyolítás)
Nincs minden terembe gép és a tanári mint egy felbolydult méhkas szünetekben, hogy mindenki le tudja könyvelni az óráit. Mi lesz még később....Lassan valami más meló után kell néznem
vagy ha más nem megyek külföldre, mert a magyar oktatás már a béka hátsófele alatt van
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged