Új hozzászólás Aktív témák

• Ronyman

aktív tag

Sajnos itt tart az ország. Egyre megyünk lentebb. Informatikát tanítok, de hogy minek.... kezdem bánni, hogy tanár lettem. A fősuli után úgy léptem ki a nagybetűs életbe, hogy írtam, egy korszerű oktatóprogramot. Mindenki dicsérte. Amikor felvettek az iskolába tanítani, akkor szembesültem vele, hogy hiába megírtam a legkorszerűbb ismereteket átadó hardver oktatóprogramot, nem nagyon tudom majd használni :( Közölték velem, hogy a sulinak csak 1 projektora van. A teremben középen félig válaszfal csak az egyik oldalon ülők látják a táblát.... na ha ezt a fősulin látta volna a pedagógia tanár....

Megszűnik ugye a tiszta szoftver program. Mi lesz áttérünk linuxra? Készen állnak erre a tanárok? (nem csak az informatika tanárokra gondolok)
    Akik eddig minden nap a suliban az informatika órán windows operációs rendszeren nőttek fel, érettségizni linuxon fognak?

Most már az iskolák egy része digitális naplót használ. A mi naplónk csakis kizárólag windows alatt fut. Na most akkor egy gépre tegyünk fel linuxot is meg windowst is? (persze tudom, hogy linux alatt esetleg megoldható emulátorral, de az is csak bonyolítás)
    Nincs minden terembe gép és a tanári mint egy felbolydult méhkas szünetekben, hogy mindenki le tudja könyvelni az óráit. Mi lesz még később....

Lassan valami más meló után kell néznem :( vagy ha más nem megyek külföldre, mert a magyar oktatás már a béka hátsófele alatt van :(

Új hozzászólás Aktív témák