- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Sajnos itt tart az ország. Egyre megyünk lentebb. Informatikát tanítok, de hogy minek.... kezdem bánni, hogy tanár lettem. A fősuli után úgy léptem ki a nagybetűs életbe, hogy írtam, egy korszerű oktatóprogramot. Mindenki dicsérte. Amikor felvettek az iskolába tanítani, akkor szembesültem vele, hogy hiába megírtam a legkorszerűbb ismereteket átadó hardver oktatóprogramot, nem nagyon tudom majd használni
Közölték velem, hogy a sulinak csak 1 projektora van. A teremben középen félig válaszfal csak az egyik oldalon ülők látják a táblát.... na ha ezt a fősulin látta volna a pedagógia tanár....Megszűnik ugye a tiszta szoftver program. Mi lesz áttérünk linuxra? Készen állnak erre a tanárok? (nem csak az informatika tanárokra gondolok)
Akik eddig minden nap a suliban az informatika órán windows operációs rendszeren nőttek fel, érettségizni linuxon fognak?Most már az iskolák egy része digitális naplót használ. A mi naplónk csakis kizárólag windows alatt fut. Na most akkor egy gépre tegyünk fel linuxot is meg windowst is? (persze tudom, hogy linux alatt esetleg megoldható emulátorral, de az is csak bonyolítás)
Nincs minden terembe gép és a tanári mint egy felbolydult méhkas szünetekben, hogy mindenki le tudja könyvelni az óráit. Mi lesz még később....Lassan valami más meló után kell néznem
vagy ha más nem megyek külföldre, mert a magyar oktatás már a béka hátsófele alatt van 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Közölték velem, hogy a sulinak csak 1 projektora van. A teremben középen félig válaszfal csak az egyik oldalon ülők látják a táblát.... na ha ezt a fősulin látta volna a pedagógia tanár....