- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
pincehely #179 üzenetére
Írtad, hogy nálad 11.2-vel is előjön a dolog, ezért nem is próbáltam. Helyette kipróbáltam gyakorlatilag szinte az összes meghajtót amit eddig támogatta a Cayman-t, és mindegyikkel látható volt a hiba. Végül utolsó próbálkozás gyanánt felraktam a 11.2-t és azzal eddig jó. Remélem így is marad...
-
Oliverda
félisten
válasz
pincehely #165 üzenetére
Remek, akkor ez driver bug. A ClearType nálam ki is van kapcsolva már a Win 7 feltelepítése óta. Pedig először azt hittem, hogy a mini DP -> DP átalakító a gagyi.
Próbáld meg úgy, hogy a monitort illetve a TV-t akkor kapcsolod be, ha már felállt a Win és bent van az asztal. Nálam ilyenkor nincs probléma, sőt DVI-on keresztül sincs.
Amúgy a legdurvábban talán a Seagate oldalán jön ki a dolog. A legfelső sorban illetve a termékek pontok alatti további menüpontok betűinek színe nem fehér hanem szinte teljesen sárga.
Abu: Ezt hol lehet hatékonyan jelenteni? Már úgy értem, hogy olyan helyre menjen, ahol foglalkoznak is vele. Honnan tudok leszedni 11.1 előtti driver-t a 6950-hez? Kipróbálnám azzal...
-
-
DMG
senior tag
válasz
pincehely #113 üzenetére
Tudom én, csak megjegyeztem, hogy a legutóbb már C: \AMD-be telepedett, most meg megint ATI-ba.
Most szembesültem a ténnyel, hog ykevés a memória a gépembe, szóval jövő hónapban vehetek 2x2 GB-ot hogy érdemben meg tudjam állapítani, valóban gyorsultra-e az említett játékok.
-
julius666
addikt
válasz
pincehely #115 üzenetére
Ha a hétköznapi módszer valami rejtélyes okból kifolyólag nem működik nyilván próbálgat az ember mindenfélét és akkor ha a Vénusz és a Jupiter jó szögben áll, lehet bejönnek az ilyen 3rd party külső okosságok.
De ez nem azt jelenti hogy akkor tuti jók és orrba-szájba használni kell őket mindenre, mert könnyen lehet több bajt okoznak mint hasznot.
Ezekről mindig a "régi szép" XP-s idők jutnak eszembe amikor az emberek ész nélkül rakták fel a különböző egygombos windóz-sebesség optimalizáló varázs szutykokat. A dolog iróniája hogy többet lassítottak így hogy futott 4-5 ilyen is egyszerre mint amennyit "gyorsítottak" a rendszeren (a sok ilyen registry meg egyéb cleanernek álcázott féregről ne is beszéljünk).
Szóval én határozottan azon a véleményen vagyok, amíg nem muszáj, addig kerüljük a külső, 3rd party dolgokat. Ne akarjunk okosabbak lenni a gyártónál, úgysem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest