Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
válasz
Oliverda #169 üzenetére
Ha kihúzom a hdmi kábelt, akkor nem ugyanazt produkálom, mintha kikapcsolnám a tv-t?
Érdekes egyébként, mert a kép szerintem szebb lett, lehet, hogy ez az olvashatóság rovására ment.
Az is lehet, hogy csak tv-ken jön elő ez a bug.
Nagy kár, hogy ha vissza kell tenni a régit, mert ezzel jobban futnak a játékok."Amúgy a legdurvábban talán a Seagate oldalán jön ki a dolog. A legfelső sorban illetve a termékek pontok alatti további menüpontok betűinek színe nem fehér hanem szinte teljesen sárga."---Nálam is, beszarás!
Rákeresnék a megoldásra külföldi fórumon, de fingom sincs, hogy erre mégis hogyan.
Annyira nem vagyok jó angolból. -
vlevi
nagyúr
-
pincehely
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy mekkora a GPU-d számítási teljesítménye. A Barts-ig egész jó a sebesség, de a Junipertől már nagyobb a zuhanás. Ezzel nem lehet mit csinálni, tipikus post-process.
(#33) TOM-202: Az nem normális. Érdemes telepítés előtt, minden nem fontos programból kilépni. Vírusirtó, és egyéb tálcán futó alkalmazások. Nagyon régen én is belefutottam egy ilyenbe, hogy csak sokadszorra ment fel. Amint kilőttem az Asus Smartdoctort rögtön minden jól ment elsőre.
(#34) föccer: Kérd meg, hogy ne telepítse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest