Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #143 üzenetére
Persze meglehet kapni a whql-t nem százas eredmény mellett is, de a Catalyst 13 hónapja 100/100-as minősítéssel kap aláírást. A 11.2-re még nincs adat, de ha az is 100-as, akkor 14 hónapja.
Tudtommal az NV is átmegy az összes stabilitás teszten. A GeForce driverek a képminőségteszteken véreznek el, és ez adja az alacsonyabb pontszámot, de az aláírást megkapják, mert az MS elfogadta az NV indokát a pozitív LOD beállításokra. Lehet egyezkedni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A procis power véletlenül maradt a 11.1-ben. Igazából még tesztelés alatt van ez a funkció, de később hivatalos lesz. Most a 11.2-ben letiltották. Ha kész lesz és jól működik engedélyezik. Addig is ott az Overdrive szoftver.
Gregorius, Steady74: Azt tudom mindkettőtöknek javasolni, hogy írjatok a VGA gyártójának. Írhattok az AMD-nek is, de a gyártóknak mindenképpen írjatok, mert gyorsabban tudnak szerezni megfelelő VGA-t tesztre, hiszen ők gyártják őket.
(#82) Gregorius: Nem állt szándékomban megbántani azzal, hogy a megfelelő driverre rákérdeztem, gondoltam, hátha ez a baj, de láthatóan nem.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sok minden miatt van, de a performance beállítás most erre jelent gyógyírt. Persze a textúra élessége csökken.
NVIDIA 16xAF - ATI 16xAF
Itt látható, hogy az NV és az ATI, hogyan oldja meg a szűrést. Az ATI-nál a távoli textúrák élesebbek (a felirat és a stadion lámpáin látszik), ami növeli a shimmering jelenség jelenlétét. Mivel ez sokaknak nem tetszik, így az új performance metódus az NVIDIA kártyákhoz hasonló módon jár el, vagyis kevesebb shimmering, de kevésbé pontos a szűrés és nagyobb a LOD, ami életlenebb textúrákat eredményez. A döntés a te kezedben van ezentúl. Azt választod, amelyik neked jobban tetszik. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
finkelstein #60 üzenetére
Windows 7 alatt nem lehet vsync-et kényszeríteni. A WDDM 1.1-es felület nem teszi lehetővé a driver számára. A játék fejlesztőjének kell erről gondoskodni.
Az NV egy durva kényszerítést alkalmaz, amivel megkerüli a WDDM 1.1-es felületet. Ez kierőszakolja a szinkront, de nagy lesz az fps-szórás, a mérések szerint 15-20%-kal csökken az átlagos minimum fps. Természetesen, ha a játékból kapcsolod be, akkor az NV megoldása sem él, vagyis az fps normálizálódik. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nyugodtan felmehet. Én hetente frissítek nem publikus béta drivereket. Több hónapja nem volt telepítési hibám. Ha normálisan törlöd a drivert és bezársz az install előtt minden nem szükséges programot, akkor kizárt a kékhalál. Ennél a drivernél biztos, mert az MS aláírta, vagyis a driver átment a teszteken.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy mekkora a GPU-d számítási teljesítménye. A Barts-ig egész jó a sebesség, de a Junipertől már nagyobb a zuhanás. Ezzel nem lehet mit csinálni, tipikus post-process.
(#33) TOM-202: Az nem normális. Érdemes telepítés előtt, minden nem fontos programból kilépni. Vírusirtó, és egyéb tálcán futó alkalmazások. Nagyon régen én is belefutottam egy ilyenbe, hogy csak sokadszorra ment fel. Amint kilőttem az Asus Smartdoctort rögtön minden jól ment elsőre.
(#34) föccer: Kérd meg, hogy ne telepítse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest