Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
pincehely #179 üzenetére
Írtad, hogy nálad 11.2-vel is előjön a dolog, ezért nem is próbáltam. Helyette kipróbáltam gyakorlatilag szinte az összes meghajtót amit eddig támogatta a Cayman-t, és mindegyikkel látható volt a hiba. Végül utolsó próbálkozás gyanánt felraktam a 11.2-t és azzal eddig jó. Remélem így is marad...
-
Oliverda
félisten
válasz
pincehely #165 üzenetére
Remek, akkor ez driver bug. A ClearType nálam ki is van kapcsolva már a Win 7 feltelepítése óta. Pedig először azt hittem, hogy a mini DP -> DP átalakító a gagyi.
Próbáld meg úgy, hogy a monitort illetve a TV-t akkor kapcsolod be, ha már felállt a Win és bent van az asztal. Nálam ilyenkor nincs probléma, sőt DVI-on keresztül sincs.
Amúgy a legdurvábban talán a Seagate oldalán jön ki a dolog. A legfelső sorban illetve a termékek pontok alatti további menüpontok betűinek színe nem fehér hanem szinte teljesen sárga.
Abu: Ezt hol lehet hatékonyan jelenteni? Már úgy értem, hogy olyan helyre menjen, ahol foglalkoznak is vele. Honnan tudok leszedni 11.1 előtti driver-t a 6950-hez? Kipróbálnám azzal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest