Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Most épp olyan új funkciója van a Facebooknak, hogy nem elérhető.
Viszont a cikkben említettel azért nem árt vigyázni.
-
Kapanyél
őstag
Ezt már egyszer megszüntették, most kicsit nagyobb körítéssel újból elénk rakják.
Anno, ha emlékeztek, nem a közeli helyek látszódtak, hanem az emberek, akik X órával azelőtt bejelentkeztek valahová. Így nem az adott helyre bejelentkezetteket láttad, hanem eldönthetted, hová mész aznap este, kikkel szeretnél összefutni.
Ez a mostani újítás viszont gyakorlatilag a Google régóta erőltetett helymegosztós szarságát akarja gyorsan lenyúlni, amíg a Latitude nem reinkarnálódik egy Google+-os valamivel kötelezően. -
marquuard
veterán
Azt a minimális szabadságérzetet is elveszi az embertől ez a funkció, de egyáltalán nem rossz
-
dajkopali
addikt
sztem ebben van igazsága tnm-nek: egy fejlesztés sikeréhez nagyon sok tényező járul hozzá, és maga az innováció a legtöbbször ilyen szempontból másodlagos: fontosabb az, hogy mikor történik meg, ki vezeti be, milyen felhasználói elvárások fogadják, a bevezető mekkora bázison dolgozik, hogyan változnak a hardverkörülmények stb.
könnyen lehet, hogy az FB hátterével és az okostelefonok terjedésével most jött el az a pillanat, amikor akár átütő sikere is lehet (vagy újra kuka)
-
Snoop-y
veterán
Nem feltetlenul.
Telekomnal anno teszteltunk hasonlo szolgaltatast iwiwen. Ott a beregisztralt telefonszam alapjan ment a helymeghatarozas.Valoszinu FB a gps-t fogja hasznalni.
Amugy anno a loteri kutyat sem erdekelte ez. Meg a teszt alatt is alig hasznaltak igy ment a kukaba az egesz...
-
razorka777
veterán
Paranoiásaknak tökéletes.
-
pusszycat
nagyúr
Kell ehhez aktív GPS?
-
Hiányzott ez is mint egy falat kenyér. Roppant hasznos opció.
-
EmberXY
veterán
válasz
dragon1993 #3 üzenetére
Engem kerestél?
-
dragon1993
őstag
Én régóta hiányoltam ezt a funkciót.
Lehetne belőle egy kiterjesztett valóságos verzió is, hogy a tömegben megtaláljam xy-t. -
igazából csak idő kérdése, hogy az összes, korábban felhasználói kör kicsisége miatt meghalt web2-es ötlet a facebook-on kapjon még egy esélyt. érdekes (és szomorú) lenne, ha most sikeressé válna ez a funkció.
-
sutyesz96
őstag
Poloska helyett egész jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A barátkeresőt a mobilos változatban a következő hetekben aktiválják – egyelőre csak az Egyesült Államokban.
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest