- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mesterséges intelligencia topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
joecontra #73 üzenetére
A neten fellelhető mindhárom (1.00, 1.01 és 1.03) verziót végigpróbáltam:
Felraktam az 1.00-át majd a sajátomat, majd az 1.01-et majd a sajátomat majd az 1.03-mat és a sajátomat, és nem sikerült reprodukálni a hibát.
Az 1.01-et többször is frissítettem oda-vissza, és minden esetben sikerült a frissítés és elindult a modem.
Az, hogy az első frissítésed után elindult a modem és be tudtál lépni a webes felületre, azt bizonyítja, hogy a firmware-em működik, különben mindezt nem tudtad volna megtenni ha el sem indul.
TTL konzolon kéne megnézni, hogy mi történik a rendszer indulásakor, de elképzelhetetlennek tartom, hogy legalább a vészvisszaállítóval ne lehetne a modemre visszarakni a gyári szoftvert. Egyetlen reális magyarázatként azt tudom elképzelni, hogy amikor az 1.01-et állítottad vissza, abban a 3 másodpercben amíg a frissítő pont a CFE-t írta, kihúztad vagy újraindítottad, de egyrészt se ilyen hülyének nem gondollak, meg a nagy számok törvényébe sem igazán illik.
Ha tényleg mindent végigellenőriztél tüzetesen és biztos vagy benne, hogy a vészvisszaállító sem működik (pedig éppen azért vész visszaállító, mert egy elkúrt frissítés után is működik), akkor két féle forgatókönyv van:
1. Visszaviszed a boltba ahol vetted és behazudod, hogy egyik reggel már nem kapcsolt be, és kicserélik neked egy újra.
2. Ha Te vagy valaki a barátaid közül pesten jár, akkor összefuthatunk és cserélhetünk modemet, illetve megnézhetjük konzollal, hogy mi a frászkarika történt. Tudva hogy hol laksz, nem tudom ez a lehtőség mennyire rentábilis.Tudom, hogy kellemetlen, de ez sajnos benne van a pakliban. Jó példa erre például a TP-Link TR-1034ND routerhez kiadott alternatív firmware amit több ezren használnak boldogan, de mindig van 1-2 ember akinek pont akkor adja meg magát a készüléke (általában a flash memória), amikor szoftvert cserélnek.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest