- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
Ide töltöttem fel a DLink DSL-360R T1E-hez írt monitorozó programomat: ADSLinfo.zip
-
J.K.F.
csendes tag
Üdv!
Felraktam hát az új firmware-t, viszonylag problémamentesen.
A tapasztalatok: sok változás nincs, legalábbis pozitív irányban. Sajnos.
- Egy picit romlott a 64-511. bin-ig szumázott SNR és Bits érték, de nem jelentősen.
- Picit javult az SNR margin, de nem jelentősen.
- Jelentősebb mértékben romlott a kijelzett csillapítás, ez érdekes...
- Az interleaving értéke immár galaktikus mértékű lett (448).A múltkori grafika kiegészítve a most mért értékekkel, amelyeket sárgával jelöltem:
A lekérdező programommal a váltás csaknem zökkenőmentes volt. Két dologgal szívtam csupán. Az egyik, hogy a downstream/upstream aktuális és maximális értéke máshová került a Telnet-es felületen, így üres értékeket észlelt a programom, de átírtam, hogy ezen az új helyén is megtalálja azokat ne csak a régin. A másik pedig, hogy eddig ömlesztve adtam át a szükséges parancsokat a Telnet-nek, de nem ELÉGGÉ ömlesztve. Egyesével, de közvetlenül egymás után elküldtem el mind a 6 parancsot, ez viszont ennél a firmware-nél azt eredményezte, hogy az első parancs végrehajtása közben a táblázat kellős közepén megjelent az utána következő 5 parancs, ami miatt csodálkozva nézem a programban, hogy a 194-es csatorna környékén miért 0 néha az átvihető bitek száma (mivel hogy a "194" és az átvitt bitek száma közé ékelődtek be a kiadott parancsok). Mostantól egyetlen egy karakterláncként adom át mind a 6 parancsot, köztük CR+LF karakterekkel, így ez a hiba megszűnt.
A programot még ma fel is töltöm valahová ahogy javasoltad (természetesen forráskóddal együtt, bár arra nem lehetek túl büszke, nem lett túl "elegáns" a kód), hátha érdekel valakit, vagy hasznát veszi.
Szomorúan tapasztaltam viszont, hogy a SNR táblázat még a korábbinál is ritkábban frissül az új fw-rel: az eddigi 17.5sec helyett immár kb 280sec-re (04:40) növekedett a frissülési gyakoriságuk. Most már ki tudtam próbálni a DMT-t is, ott is úgy vettem észre, hogy kb ilyen periódussal változik csupán az "Overall SNR per Tone fluctuation", tehát valószínűleg ez tényleg így van.
Pozitív meglepetés volt viszont, hogy egynél több telnetet is elviselt a szoftver: korábban ha futott a programom, akkor Putty-al nem tudtam rácsatlakozni még egyszer a modemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest