Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Igen ismerem, hát amivel én dolgozom az azért ennél drágább kütyü úgy kb. egy nagyságrenddel. De mondjuk arra amire kell az is jó.
Valóban a kilóméteres hurkán amúgy az is egészen jó eredmény.
"rakerdeztem az ID-re, hogy lehetne-e piszkalni es meglepo modon, lehet, hogy nem tudja pontosan mi az, de elmondta, hogy elore meg van hatarozva a profil minden sebesseghez, es nem tudjak beallitani a 15-s profiljához tartozó ID-t a 20-ashoz"
Persze, mert a DSLAM portodhoz effektíve nem fér hozzá, ahol ezt igenis be lehet állítani, csak csomagot tud váltani azt kész.
"kerdeztem a szinkron sebességet is, azt mondta, hogy ez az uj 20M-s profil ugy van beallitva, hogy 12 es 24M kozott szinkronizal ugy hogy 9-10dB kozott legyen az SNRM"
Nem pont így van: a profil maximum sebessége a target SNRM van meghatározva a többi a vonalon múlik. Ha elég jó a vonal akkor a max sebesség fog koppanni mielőtt eléri a target SNRM-et a modem, vagy ha nem olyan jó, akkor a target SNRM fogja korlátozni a vonal sebességét.
A 15-ös csomagban valszeg máshogy van az ID/FEC konfigurálva kevésbé volt szigorú mint most. Amúgy a 15-ös profilnak valahol 18.5xxx-nél van a vége azt simán ki fogod tudni hajtani ahogy nézem.
Dobj egy Info gomb kimenetet az új "jó" késleltetéses állapotról!!!
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest